October 26, 2003

saltas vanduo

nebera pliurzos po kojomis. pagaliau ziema.
mano batukai sunkiai besivaldo. kazkodel zmogus pradeda gasdintis kai negali valdyti reikalu. o kad pats galetu save suvaldyti. o ziema gali.
sinoptikai ispranasavo greita sniego mirti. begedziai.taip grazu.
girdejau kad saunuoliai ornitologai pagal siumetinius pauksciu skraidimo ipatumus nustate kad ziema bus ilga.
nelabai protingi moxlininka vis dar nesusipranta kodel per klimato atsilima buna -27. paprasta. musu klimatas zemiskeja. paaiskinti kodel dar negaliu.
siandien ieskojau kalno, kur su celefanu po sikna gali lekti 100km/h.pizdiec.neradau. lekiau tikrai negreiciau nei stovejimas vietoj. dar ne ziema. ziema tada kai gali lakstyti su celefano gabalu.
kaip susimastai ziema visai zjb. netgi neimant i galva tas nesamones kad visada reikalingas blogis kad pamatytum geri. nesamone. visada gali buti zjb ir tu tai zinosi.
ziema zjb nes vel gali kurti planus kaip eini i rusi tepti slides, o istikro trinti bamba i pirsta ir lauki tos isganingosios muzos, kuri tave pakels nuo pogalves.
dar ziema zjb kadangi nebera kvailu turistu, nebera kvailu zmoniu, nebera kvailo manes. yra tik judejimas ir senamestis, ir sniegas.
kai pagalvojai ziema kaip ir neturi blogu savybiu. salta - susirengi viska ka randi spintoj ir ciuozi. skubi - sedi ant dviracio viska susirenges ka randi spintoj ir ciuozi. reikia uzpildyti galva degtine - susirenges viska ka randi spintoj uzsidedi cd be kurio jau 3 savaites neapseina nei viena iskila po tenai ir ciuozi.

per ziema tikiuosi per mainu.


sniegas.jpg

Posted by spamyourhead at October 26, 2003 5:24 AM
Comments

kvaila yra purkštaut ant blogo or, nuo mūsų jis visai nepriklauso, nuo mūsų prunkštavimų juo labiau...
bet kox oras yra zjb, reikia mokėti tik jį priimti

Posted by: luddite at October 28, 2003 7:18 AM

o del ko daugiau purkstaut kai esi paedes, nesalta ar nekarsta ir mizti nenori? aisku yra dar aukstense pakopa kai purkstaujama ir intrigos daromos.

Posted by: REvol at October 29, 2003 1:05 AM