Main

žmonės Archives

December 27, 2006

huh..pirmas post'as per valandą :]

..kažkaip letokai veikia mano protas :/ .. nebėra taip, kad click click .. ir viskas.. bukuma kažkokia ..ir šiaip slogumas.. gal dėl to, kad iš pat ryto rūkiau vandens pykę..o gal kad pabudau su tvinksinčiom nuo coolerio ūžimo ausim.. o dar ta melodija.. rausiau rausiau ir atrausiau..kažkada iš teliko įrašytą tv laidą, kuri svėrė daug, kurią konvertavau ir kirpau, kurią labai norėjau parodyti. Viso to finale turiu 561 mb laisvesnės vietos, sukirptą klipuką, mp3ioškę padarytą iš klipuko, aktyvuotą youtube accountą, ir pirmą įrašą čia.

LRT "Kultūra". Saulius Mykolaitis

March 1, 2007

Sykį išsigandau parduotuvėje

Kas matė filmą "Red dragon" mane supras :] o gal čia tik man taip atrodo.. labiausiai gaila kad sugebėjau tik vieną nuotrauką padaryt.. ir tik profiliu :/
But take a look!





o čia palyginimui

Fejerverkas Ve gimtadienio proga!!!

Štai va taip!





Tada ve Dovanų gavo tortą su žvakute ir įvairiausių vitaminų.. Torto įamžint nepavyko.. nespėjau..bet žvakutė liko.. ir..taip čia tas pats colos butelis.





Tada nepatingėjau..ir šiaip buvo įdomu pažiūrėt kaip gi kitiem "alchemikam" pavyko šis eksperimentas. Taigi keli verti dėmesio klipukai
Didžiausias pasaulyje cola ir mentos geizeris
Vyrai baltais chalatais išsidirbinėja..matomai juos remia :]
Tie patys baltai chalatais sukėlė coca colos fejerverkų domino efektą +++
Tada bičas valgė mentos ir gėrė cola ir jam patapo blogai
Tada atsirado merga kuri irgi valgė mentos ir gėrė cola ir tik riaugiojo ir juokėsi iš pastarojo bičo

Žodžiu ar tai mirtinas triukas taip ir neaišku. Savanorių yra?
Na o kaip parodė praktika, visa paslaptis tėra 4 mentos ir didelė colos bonka. Huh!

March 27, 2007

Sargas

Šiandien užtarčialinau darbe gan ilgai...palengva, su vėjeliu grįžau namo...Namiškiai jau miegojo. Nusėlinęs į virtuvę ant stalo radau iš namų atvežtą mamos keptą pyragą ir atšalusią arbatą..Atisėdau. suvalgiau. išgėriau. Ir susimąsčiau.. Kaip būtų baigusis mano diena, jeigu mūsų darbo pastatą (PFI) saugotų kokia nors saugos tarnyba. o ne šviesaus veido diedukas.. su prie ausies nuo kalbėjimo vietine linija prišilusiu telefono rageliu, kuris nusišypso..linkteli galvą ir palinki labos nakties..

July 11, 2007

Arčiau realybės

Vakar teta papasakojo tokį nutikimą. Žodžiu, būnant jai darbe, paskambino į darbo telefoną, kažkoks vyriškis. Prisistatė vardu ir pavarde, džiaugėsi, kad atsiliepė moteris. Tada prašė kad nepadėtų ragelio, nes jam labai reikia pakalbėti su moterim, "kol dukra duše". Na teta sutiko išklausyt. Situacija tokia. Guodėsi, kad jo žmona, šiuo metu dirba Vokietijoje, o jis dulkina savo 13 metų dukrą, pasak jo, jos pačios prašymu. Ir nežino, ką čia dabar daryt.. kaip čia toliau gyvent. Na teta aišku vos ne šoko būsenoj..sugebėjo pasiūlyt susirast psichiatrą, pavadino iškrypėliu ir baigė pokalbį.

..tai va tokie dalykai..somewhere around. freaky people..

April 29, 2008

Ar paskaitote savo komentarą poto kai pakomentuojate?

Tiek tik ir noriu sužinoti. Ar grįžtate į komentarų puslapį ir pasigrožite savo komentaru ?
Ar gal dėl kokių nors kitokių priežasčių.. pvz įsitikinate, kad tikrai pakomentavote ir kad išsisaugojo ir kad visi dabar pamatys. Na ir pan.

Ačiū!

About žmonės

This page contains an archive of all entries posted to slim in the žmonės category. They are listed from oldest to newest.

vaizdas is the previous category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35