tumblr series of tubes:

>>

« replikacija | Main | dvi savaitės »

Noviembre 13, 2009

lapkričio ir ligos proga

apie mirties bausmę lietuvoje po 1990-ųjų:
Po šių žodžių nuteistasis su maišu ant galvos kartu su jį lydinčia „mirties grupe“ sėsdavo į tą patį mikroautobusą „Latvija“, o jo vairuotojas mašiną išvairuodavo už miesto.

Dažniausiai mikroautobusas sustodavo kelis ar keliolika kilometrų už sostinės, kelyje Vilnius–Panevėžys. Slaptasis ekipažas niekada nepasukdavo į nuošalią vietą, pavyzdžiui, kur nors į pamiškę, toliau nuo judėjimo.

šiaip mano visai negerbiamas čyvas remiasi sovietine enciklopedija beigi rašo, kad smetonos vyriausybė turėjo ir naudojo dujų kamerą.

po metų turėtume turėti krematoriumą.

kai kur pasaulyje galioja įstatymas, kad nėščios, bet mirusios ("the industry standard for death, if you will") pacientės gyvybė turi būti dirbtinai palaikoma, kol mirs ir kūdikis arba jis galės funkcionuoti nepriklausomai. čia šiek tiek apie tai, geriausios citatos - "ventilated cadaver" ir "choosing pregnancy as an existential project".

ak taip, ir dar ta žavi naujiena -- akropolis kaip lankytina vieta. miestas taip pew pew pew ir nusekė paskui hipermarketą, kaip senukas b. ir sakė. būčiau vilniuje, šalia pakabinčiau lentelę su užrašu "europos kultūros sostinė 2009".

istorija apie tečer ir negyvą katę tečer.

geriausias ever pranešimas spaudai:
POMPANO BEACH, FL, July 16, 2009. In response to rumors circulating the internet on sites such as FoxNews.com, FastCompany.com and CNET News about a “flesh eating” robot project,
Cyclone Power Technologies Inc. (Pink Sheets: CYPW) and Robotic Technology Inc. (RTI) would
like to set the record straight: This robot is strictly vegetarian.

Posted by kpmg at Noviembre 13, 2009 7:06 PM kaip.tik.ten

Comments

Įdomiai susiskaitė. Tik juokinga, kad pirmam straipsny vietoj Latvijos A2 magistralėj, kažkokių žydų mentų prie Ikaruso fotkę įdėjo.. O Čyvas dar bent vieną Smetoninę mirties bausmę praleido - 1929 m. sušaudytas pasikėsinimo prieš A.Voldemarą dalyvis A. Vosylius. Tai gal ir daugiau jis ten nutylėjo dėl to "aksomo"..?

Posted by: vicko at Noviembre 14, 2009 1:10 AM

Apie dujų kamerą nereikia nė sovietinėje enciklpedijoje skaityti, kvailiuk :)

Posted by: rubis at Noviembre 14, 2009 9:24 AM

Kuo susirgai?

Posted by: tczy at Noviembre 14, 2009 11:37 AM

vicko -- jis šiaip gerokai į dešinę ir tautą iš didžiosios T linkęs, o būtų įdomu iš kitų istorikų išgirst.

rubi -- kvailiukas aš nesu ir negaliu būti, net norėdama. gali nurodyti kitų šaltinių? kažkokiame urban forume skaičiau apie tai, kaip kaune, berods, I forte, yra dujų kameros likučių. dar ką nors? arba užsipisk grabais ")

nušalau gerklę stambule. pirmą dieną galvojau palinksmint visus su idėja apie kiaulių gripą ir viešai pakosėti traukinyje, bet labai jie visi čia parinasi ')

Posted by: opit at Noviembre 14, 2009 1:11 PM

Nu bet tas čyvas juokingas tai pyzdiec. Pakomentavau po tuo jo straipsniu, kad Vosylių pamiršo įdėt (nu gal iš tikrųjų netyčia, ką aš žinau), tai vietoj to, kad pripažintų, vakar pridėjo pastraipėlę ir mane durnina. Nors googlis užkešinęs vakarykštį variantą, kur tas pasikėsinimas nepaminėtas (http://209.85.135.132/search?q=cache:un5znpfzMG8J:cyvas.wordpress.com/2008/05/24/mirties-bausme-nepiktnaudziavusi-diktatura/+mirties+bausme+nepiktnaudziavusi+diktatura&cd=3&hl=en&ct=clnk&client=firefox-a)

Psichas kažkoks. Iš nuotraukos matyt.

Posted by: vicko at Noviembre 14, 2009 3:39 PM

komiška. pasidaryk vakarykščio straipsnio screenshotą, kešas - trapus dalykas.

Posted by: opit at Noviembre 14, 2009 4:11 PM

Posted by: rubis at Noviembre 14, 2009 7:15 PM

na, čia iš viso šaltiniai nenurodyti.

Posted by: opit at Noviembre 14, 2009 8:39 PM

Dujų kamera buvo panaudota, prie Smetonos, vos vieną kartą. Ruskiai bandė iš to padaryt politiką.

Posted by: vika at Noviembre 14, 2009 9:12 PM

Dujų kamera buvo panaudota, prie Smetonos, vos vieną kartą. Ruskiai bandė iš to padaryt politiką.

Posted by: vika at Noviembre 14, 2009 9:25 PM