tumblr series of tubes:

>>

« trečioji vieta | Main | bibliotekoi »

Octubre 10, 2009

blips

..kai yra laiko, maisto, saulės ir nenuovargio, visiškai kitaip browsinasi. internetas -- ne juodoji prokrastinavimo skylė darant kokį neįdomų, bet reikiamą dalyką, o magic dalykų lobynas, kaip anksčiau.

-- šitai - cern vs al quaeda - yra right from the fucking future:
Cern's Large Hadron Collider is aiming to recreate conditions of the Big Bang. <..>
The physicist had exchanged messages over the internet with people known to be close to the organisation al-Qaeda in the Islamic Maghreb and expressed a desire to carry out attacks, but had "not got to the stage of carrying out material acts of preparation", one said.

-- 2d goggles: komiksas apie adą lovelace ir ch. babbage'ą. gerulis, ypač patiko šis piešinukas.
-- paskui sekė neišvengiamas eilinis nusibrowsinimas į *punk džiungles. kaip dorai išsiuvinėti krumpliaračius, community daromas filmas apie nacių ataką iš mėnulio, gatehouse gazette #7, skirtas f. lang "metropoliui", jei kada nešiočiau aukštakulnius, tai gal tokius, bičiukas, kuris darbo metu daro protezus, o gyvenimo metu - mechaninius padarus, kitas bičiukas, kuris piešia dailią mechaniką, bičiukas, kuris daro ugnį spjaudančius robotus burning man festivaliuose [flash based], ir dar vienas bičiukas, kuris išvis taikliai.

Posted by kpmg at Octubre 10, 2009 12:31 AM kaip.tik.ten

Comments

Rekomenduoju Steampunk Magazine #3. :D

Posted by: tczy at Octubre 11, 2009 7:22 PM

aha, nors visi jie dailūs :)

Posted by: opit at Octubre 11, 2009 10:51 PM

kita vertus, kai vienas iš pasaulio pabaigos variantų yra lhc, ir dar šaltinis yra wikipedia, tai credibility krenta į minusą.

Posted by: opit at Octubre 18, 2009 6:02 PM