tumblr series of tubes:

>>

« pofkė ++ | Main | tvirtai laikyti rankomis »

Agosto 21, 2009

a summer of loss

dingoKatyte_blog.png

tokios tokelės. išlėkiau į ispaniją, alfą prižiūrėjo prieteliai, gyvūnėlis iš jų išėjo. sužinojau per vėlai, kad turėčiau daug vilties ją rasti. katė žiopla ir nebuvus lauke, automobiliai dideli, tikrieji namai toli, gyvūnas gražus ir visiems patinka.

buvo zjb katė. pasiėmiau pernai rudenį iš prieglaudos, sakė, kažkas rado stroikėje visus šešis katukus sumestus į celofaninį maišą. pradžioje bijojo ir slėpėsi, paskui užlipo į visur, turėjo potraukį tablečių įpakavimų čežėjimui bei vielutėms, kuriomis užspaudžiami batono maišeliai. ryte po žadintuvo iškart šokdavo į lovą ir reikalaudavo glostymo ir dėmesio. gulėdavo ant skaudamos vietos, prisiglausdavo prie pavargusios, kažkur paslėpė žuvį, sumyžo mano išleistuvių suknelę. dūkdavo paryčiais. lipdavo ant klaviatūros. miegodavo ant tos pačios pagalvės.
maža atrodė taip:

alpha4.jpg

ir taip:

alpha7.jpg

tiek ir liko. pora nuotraukų ir dėželė. kaip sako, tikiuosi, kad, jei ji gyva, ji yra šeimininkas geresniems žmonėms, nei aš, o jei nebe - kad tai įvyko greitai. bet kuriuo atveju, bent jau nusišiko lauke.

inmemorial-fractal.png

Posted by kpmg at Agosto 21, 2009 5:46 PM kaip.tik.ten

Comments

blemba, kaip gaila :(

Posted by: elena at Agosto 21, 2009 8:45 PM

O ne :(

Posted by: Ugnė at Agosto 21, 2009 11:14 PM

OH NOUZ :(

Posted by: m.r. at Agosto 22, 2009 1:00 AM

Graži tai buvo katytė.

Posted by: Audrelis at Agosto 22, 2009 11:07 AM