tumblr series of tubes:

>>

« aš darau, jis daro, mes darome | Main | kosmosas kvepia! »

Febrero 9, 2008

alkofrontas

šeštadienį galiu pasigirti, kaip penktadienį pasigėriau.
naujo klubo atidarymas buvo greitas ir paliko tokį uždėto pliusiuko - "buvau, mačiau, tryniausi, dabar galiu kritikuoti" įspūdį. vieta puiki, tarp darbo ir namų, žuvim dvokiantis kiemas, bet nejauku ir primena fakultetų valgyklas. kažkaip trūksta to "female touch", kur padaro, kad būtų jauku kaip gimdoj ir gražu, kaip ponių pievelėje. + 15lt už vienos grupės koncertą vietoje, kur nepardavinėja alaus, yra a bit overblown.

minėta grupė, imo, neparodė, kaip reikia varyti hardkorą - ne ta prasme, kad blogai grotų - anaiptol, jau žino, kaip reikia, net per gerai, bet neapleido jausmas, kad tai tokia hobi grupė turiningam laisvalaikiui. kur pankrokas grojamas ne todėl, kad norėtum ką nors pasakyti pasauliui, o todėl, kad vėl būtų zjb būti pankroko muzikantu. prisideda prie to į aklavietę varančio jausmo, kad renginiai nebėra vertybių ir prasmės komunikacijos vieta, o tiesiog gera tūsofkė - bet turiu realios vilties, kad tai pasikeis.
viešpatie, kaip man patinka kalbėti šūdus apie žmones :)
o bet tačiau neužilgo einame į jaukesnę vietą. prieš metus skundžiausi, kad nėra kur pasidėt, labai džiaugiuosi, kad atsirado dora vieta. bent kol kas. tiesiog ėmė ir atsirado tikra trečioji erdvė, kur galima bet kada nueit ir rast savų, kad ir nepažįstamų žmonių, kur barmenė visada pamena, kad aš geriu tamsų, kur paskutiniai lankytojai pašeriami ir gauna dovanų rožę. šeštą ryte.
ten - introvertiškų flegmų ansamblis, the boys room, kur tvyro toks tipiškas vyriškų kerzuose prismirdusių kojinių kvapas, patelių su jaunikliais kambarys, "tavo draugas - burokas", "eliziŪt, ar eisi su mAnim į kiną?", žinau pletkų, gavau pažadų, pamenu, kad su ve pasiimam sunaikinti mikutavičiaus ir 5nizzos kompaktus iš baro ir jau visai nekokia peiliu skutinėju jų paviršių, kad tikrai tikrai negrotų daugiau niekada.
darom penkių bosistų apgulties žiedą, prašausi įvaikinama bekerio, pasižadam važiuoti į visus dr.green turo koncertus su IT, susikoliojimas su smailianosiu jaunuoliu, kuriam primenu, kad ir jo vaikai bus smailianosiai ir šito nepakeisi.

dar šnekam su beždžionka apie muziką ir stilius. offtopic: prieš savaitę buvau šokiuose, "naujoji muzikos kryptis", madoj, didžiuliai subwooferiai ir mažytė aukštų kolonėlė, bet kas galit paaiškinti, _kur_ tame yra nors kokia naujovė, o ne kaladėlių perdėliojimas ar tiesiog dramenbeiso iškastravimas?

šiandien ne taip blogai, kaip sugėrovams. tik dėl to, kad jie lipo į kalną.

Posted by kpmg at Febrero 9, 2008 8:58 PM kaip.tik.ten

Comments

Taip taip taip. O dėl IT tai kokiu būdu planuoji važiuot?

Posted by: Audrelis at Febrero 10, 2008 12:23 PM

a) kaip ir šnekėjom, imti jus ir bekerį į mašiną ir sekti baltą autobusiuką ;)
b) tranzuoti

Posted by: opit at Febrero 10, 2008 3:13 PM

a) geras planas. Klausimai: 1) ar gali/nori bekeris? 2) kas su mašina ir pasiruošęs vairuot daug? Na jei Bekeris gali/nori tai su jo mašina gal įmanoma būtų keliaut. Reik, kad pats antras po Jėzaus tartų savo žodį.

Posted by: Audrelis at Febrero 10, 2008 4:41 PM

1) tai paklausim;
2)mašina - /shrugs; vairuoti teoriškai kažkiek galėsiu aš, jei teises atiduos, jei jums nebaisu. gal mic dar turės noro?
man labai patinka, kad tai bus velykų atostogos. ir tikiuosi, kad kas nors paims nakvot.

Posted by: opit at Febrero 10, 2008 6:43 PM

nezinau, ar esu tai sakiusi, bet man labai patinka tavo blogai (:

Posted by: elena at Febrero 14, 2008 10:57 PM