tumblr series of tubes:

>>

« vertybės | Main | webdunulinio verslo vingrybės »

Octubre 19, 2007

fine for a robot

taip prasieit iki kontoros saulei šviečiant, tomis mėgstamomis tykiomis gatvelėmis tarp prospekto ir neries - maisto krautuvė "tradicija", Triūsikų Parduotuvė, "Gėlės ir Makulatūra", šachmatų būrelis, kaip lukiškių aikštėje sunkvežimiais išveža lapus, kaip autobuso vairuotojas surūko paskutinę cigaretę prieš reisą.
mano mėgstamiausias bankas - jeigu apie banką galima sakyti, kad jis gali būti mėgstamas - šermukšnių gatvėje užsidaro ir išsikrausto į prospektą pas droidus. buvo vieta, kur atėjus rasdavai žmones, o ne korporacines robotes, kur pakviečia balsu, be eilės numerio talonėlio.
apie pankroką ir užkaborius rašo prabangūs gidai išskirtinai užsieniečiams, marginalijos tampa turistinio kraštovaizdžio dalimi.
šitas amžinos stroikės miestas, visą laiką iki šiol imtinai dusinęs pankroką mentais, draudimais ir svečiais iš tarnybų dabar jį pristato kaip vieną iš miestą reprezentuojančių veidų. gal tuomet būkit nuoseklūs ir duokit mums vietą daryti tą pankroką, nes dabar to kaip tik reikia? žmonės padarė šimtus koncertų ir renginių be jokio pelno ir be europos pinigų įsisavinimo verslo. galėtumėt ką nors pasiūlyt, jeigu jau pradedat įsiurbt bet ką, kas tik turi tikrumo ir tapatybės liekanų.

Posted by kpmg at Octubre 19, 2007 1:59 PM kaip.tik.ten

Comments

o ten dar fotkes sudetos miciaus, ciubo dar kazkieno... wow!

Posted by: elena at Octubre 19, 2007 3:39 PM

tu pabandyk nueiti i mentura prie 201 kabineto ir paziurek kaip ten be korporaciniu robociu eile raitosi :P

Posted by: wasp at Octubre 24, 2007 4:22 PM