tumblr series of tubes:

>>

« intarwebz | Main | lolConf anyone? »

Julio 18, 2007

this fleeting nownownow

vasaros nelieka, jei jos neužrašai.
vasara netikra, jeigu nėra nuotykio, jeigu nėra nuotykių, užsipisi rutinoje, jeigu nėra nuotykių, reikia jų ieškoti.
vakarykštis nuotykis buvo netikėta-nereikalinga-kažkodėl per karščiausią metų dieną sugalvota kelionė tranzu į laikinąją sostinę.
sunerimstu, kad mus abi nuo vilniaus paima tik po penkiolikos minučių, bet nieko, tranzavimo karma padaro savo ir mus netikėtai paveža iki pat laisvės alejos.
kaunas man patinka savo neskubėjimu.
dar kaune yra įstabus kauno kiaunių porūšis.
laisvės alėjoje aptinkame puikią vegetarišką arbatinę/restoranėlį, be "baltų dramblių" tvarkos ir pindražo, restoranėlyje mus netyčia netikėtai randa pankeliai, nutempiantys į "posėdžių salę" pasimokyt daryt našyvkių. ten jie įsisukę puikiai, koridoriaus švarą saugo chuckas norrisas, industriakas ir blevyzga apie pankroko situaciją lietuvoje. padarom išvadą, kad vilniuje dabar vasara ir visiems px.
paskui - tranzavimo rekordas, kai užkariaujame automobilį, neišėjusios iš miesto. automobilį vairuoja vokietis puslaidininkių fizikos profesorius ir 150 patentų autorius, šnekantis neįmanoma anglogerman puskalbe, baisingai nudžiugęs dėl mano fizikinės studijų krypties. žodžiu, prieš mane jau driekiasi studijos maxo planko institute, darbas su nanovamzdeliais ir pietūs ritos slėptuvėje :)

dar infoshope susivynioju į kampą ir perskaitau tą pačią knygą apie slaptą duvbo gyvenimą:
“Ir įvyko keistas dalykas. Kai pirmi pabudę ėmė eiti į gatves, pamatė praėjusios nakties bičiulius saulės šviesoje, judančius taip pat, kaip jie tai darė naktį, ir vienas po kito prie jų prisijungė. Jie taip pat ėmė šokti taip, lyg vis dar būtų naktis, lyg vis dar dėvėtų kaukes, slepiančias jų asmenybes, lyg niekas jų nestebėtų – lyg tai būtų natūralus dalykas. Po truputį visas Duvbo miestelis prisijungė pagrindinėje aikšėje ir šoko taip, kaip prieš tai šokdavi tiek daug vidurnakčių, tačiau šįkart jie nesislėpė... Mokyklos ir biurai tą dieną buvo tušti. Jie buvo tušti ir kitą dieną. Ir niekas Duvbo daugiau niekada neprivalėjo sėdėti tiesiai ir tylėti, niekas neturėjo kantriai kovoti su nuoboduliu ar vėl įtartinai stebėti savo kaimyną. Kai kurie sako, kad vis dar gali rasti Duvbo miestelėnus, susirinkusius aplink niekad negęstantį laužą...”

irgi apie nuotykius.

kitam kartui kaune - aleksoto turgus bei h. minkowskio gatvė. galų gale, jis juk sugalvojo, kur yra tikrai tikrai kitur.


Posted by kpmg at Julio 18, 2007 6:16 PM kaip.tik.ten

Comments

isties, visai smagi kelione gavos. nors uztrukom tik nepilna diena (:
o ta vietele laisves alejoje tai dar butinai reikes aplankyti.

Posted by: elena at Julio 18, 2007 11:28 PM

jo, vien tai, kaip atėjusios be perstojo pusvalanduką apie tai čiulbėjot, įrodo kad prasmingai leidot laiką :)

Posted by: adomas at Julio 19, 2007 9:26 AM

o kur yra neverwhere?

Posted by: ktb at Julio 19, 2007 4:04 PM