tumblr series of tubes:

>>

« bonusiukai | Main | masyviai »

Septiembre 12, 2006

time to organise!

minties eiga tai tokia:
rašiau vakar daiktus ir reikalus ir datas ir todo ir idėjų gemalus į popieriaus lapą, bet popieriaus lapas - tai juk taip efemeriška ir trapu, popieriaus lapas namie/kontoroj ant sienos - tai juk taip nesaugu ir nemobilu, desktopinis kalendorius kontoroj - irgi, mobilaus telefono kalendorius - Pati Jau Žinau ir Skaičiau Internete, kad kvailystė jam ką nors patikėti, tadam.
kas tada? jau prisijungiau prie tadalist ir backpack, ne tai, o! tai galėtų būti google calendar, bet nepakilo ranka atiduoti viso savo veiksmų plano su visomis mintimis kažkam, o ypač googlui, kuris gal tyčia evil nedaro, bet ir taip per daug mane žino.
ką darai tu?

Posted by kpmg at Septiembre 12, 2006 1:14 PM kaip.tik.ten

Comments

daugiau popieriaus lapu.
po to surasymas i bendra 'temu' kvadraciukais, ir skirtingais zymejimais.
dar papildomas sasiuvinis, kur gali sukist lapa su uzrasais tarp kitu lapu ir nepamest, ar siaip irasyt kokia minti ant greicio, o po to tiketis atrast. aisku, daznai gali ir neatrast, bet nezinau, geriau neatrast kazko ir daryt kazka kita atrasta, nei gaudinet priminimus apie tai, ka 'turi' daryt, etc., nes bent atrodo, kad taip tu labiau valdai daiktus, o ne jie tave.
dar patinka visas tas perrasinejimas ranka, i padarytu sudeliu isbraukimas, siek tiek fetishizmo ir 'naujojo gyvenimo puslapio' jausmo masturbacija? gal. bet patinka :)

Posted by: xdirtx at Septiembre 12, 2006 2:15 PM

'naujojo gyvenimo puslapio' jausmo masturbacija' - achujenai. ačiū :)

Posted by: opit at Septiembre 12, 2006 3:35 PM

neprisiruosiau pabloginti
bet man davar valdo http://hiveminder.com
kolkas labai valdo :)

Posted by: pkmk at Septiembre 12, 2006 6:58 PM

as kai mintis gimsta kurnors..kur nera namu:D. ta prasme, kur poranka uzrasu knygute. rasausi i ja. bet dazniausiai atsiverciu ja tada, kai jau bunu atlikus darba, arba ji atlikti pervelu.
o siaip mano kambary pilna priminimo lapeliu ant sienos, nes:D:D as viska pamirstu.
uzsirasau, net jei i svarka saga reik isiut.
tu lapeliu pilna netik mano kambary. kartais jie atsiduria keistose vietose kaip: vonia, virtuve ir t.t. zodziu rasyk visur. kur geriausiai matosi:D.

Posted by: Ingra at Septiembre 12, 2006 9:02 PM

snekat cia kaip super biznieriai ar ministeriai, kiek pas jus daug "reikalu". nors taip aisku nifiga nera. nepamastet, kad visu situ nesamoniu nereiketu, jei smegenys nebutu paveiktos alkoholio, rukalu, narkotiku?

Posted by: killa at Septiembre 12, 2006 10:04 PM

vaike, nemalk sudo
sakom, kaip yra
tu tai maziausiai turi reikalu, jei toki rasai

p.s. nors jo, koks hiveminder.com man tai jau baisu ;)

Posted by: xdirtx at Septiembre 12, 2006 10:45 PM

ash vis ruoshiuosi ka nors paplanuoti, bet y planus yeina nepamirsht padaryt namu darbu kuriuos vis vien pamirshtu... ir sheip ... planai tam kad galetu sugriuti ir viskas vyktu spontanishkai...

Posted by: adomas at Septiembre 13, 2006 10:19 AM

Posted by: dkbrz at Septiembre 13, 2006 5:30 PM