tumblr series of tubes:

>>

« klink | Main | time to organise! »

Septiembre 12, 2006

bonusiukai

visada kur kas geriau, kai ateina ruduo ir viskas aišku, vienintelis minusas - dviračiu važiuoti kas rytą vis šalčiau. užtat vis atsiranda kažkokių gražių momentų, kuriuos noriu sukompostuot.

- visą praeitą savaitę niekad nėjau miegot anksčiau, negu 02:00, ir niekad be reikalo. kulturkės, ir ypač šitas, kažkoks padrikas pankrokas ketvirtadienį, juokingas friday night.

- prisitrinu važiuoti į šiaulius, "nes man patinka garsi muzika ir aš ten niekad nebuvau". gražus tai buvo koncertas, ir tas fabrikas gražus, ir estai gražiai grojo ir po to tyliai gėrė degtinę (ta jų mergaitė, aš taip nebegaliu po praeito šeštadienio, neužsigeriant), sc beveik nemačiau, nes gadinau jiems koncertą, o edvukui ausis, ir kitos grupės buvo gražu, ir priėmimas šiltas (hehe, aš per savo grupsės karjerą dar tokio nepatyriau :)), ir smagu seniai matytus žmones sutikt. ačiū gabrielei ir pagalbininkėms.

- "i'm on the shitlist of the evil motherfucker".

- škotai. patiko, kaip jie smagūs, lengvai girti, kitokie, ima šitą miestą ir kažkurią naktį groja dūdmaišiu po langais.

- vakar prieš miegą rašiausi į popierių visokį ToDo/neišnerštas idėjas/planus, punktų daug, bet labiausiai patiko vizualizuotis tylos cd dainų pavadinimus: Jauki Tyla Tarp Draugų, Spengianti Tyla Pasakius Ką Nors Negero, Tyla Grabe, Nejauki Tyla Lifte Tarp Nepažįstamųjų, Tyla Belaukiant, Tyla Po Kaldra, Užtęsta Pauzė Tarp Kompozicijų, Tyla Neturint Ką Pasakyti.

- blit, Different Kinds of Darkness, The Riddle of the Universe and Its Solution - trumpos istorijos, vakar buvau paskaitoj apie proto demonus, tai gerai skaitosi.

pamiršau, kas dar, ruduo - derliaus metas.

Posted by kpmg at Septiembre 12, 2006 9:36 AM kaip.tik.ten

Comments

Vakar pro trūliko langą mačiau jus riedančius į darbą. Kas per paskaita apie proto demonus?

Posted by: Merė Raili at Septiembre 12, 2006 2:19 PM

http://www.mokslofestivalis.lt/2006met%C5%B3festivalis/Festivalioprograma/tabid/68/Default.aspx

beito. buvo greitai, nenuosekliai, nesusietai ir kitaip postmoderniai, bet patiko.

Posted by: opit at Septiembre 12, 2006 3:37 PM