tumblr series of tubes:

>>

« eurovolionė | Main | gyvuliukai »

Julio 25, 2006

everyone has a summer

šita - ypatingai.

- šviesmečių ilgio atostogos, kaip kad būdavo jaunesniojo mokyklinio amžiaus. per mėnesį - keturios naktys namie, bent šešios naktys po dangumi, kelios browse around valandos kontoroje ir daug pasaulio browsinimo valandų.

- "alus ir vynas - pati blogiausia kombinacija." "blogiausia įmanoma?" - "ne, blogiausia iš tų, kurias vartoju". užtat kitą dieną - netikėtai spontaniškas žygis į kauną. misija, kokteilis bo, sangria ir improvizuota sriuba. kitą dieną - šančiai, a wayback machine. jausmas - kaip mieste vaikystėje, tos pačios iškabos, tos pačios namų spalvos, ta pati ramybė ir papuvę troleibusai. pereinam per industriją palemone - raudonų plytų pastatai, bėgiai, krovininiai traukiniai, vos vos pukšinti gamykla, šalia augančios vyšnios ir žalias siurrealus tvenkinukas. visiškai pirmą kartą gyvenime sutranzuoju vp market sunkvežimį

- festivalio stroikė, spalvinanti vasarą jau antrą kartą. šiais metais slaptažodžiai yra "mes jamam šitą *** ", "duok man paštec" bei "serda". viskas bus, asmeniškai labai džiaugiuosi indėliu į elegantišką šlagbaumą, lieptą į upelį bei plaustą per upelį.

- šambalos tranzai šį savaitgalį. šio savaitgalio burtažodis - "grAAžu". labai gražus šviestukais išpuoštas takas į elfų miestą, ėjom tyčia gal penkis kartus, scena - "graži kaip gimtadienio dovana", žvaigždžių fejerverkai danguje, mintimis prisikviestas visų draugas, kabantys oranžiniai daiktai, ežeras pavakary, mėlynės burna tiesiai nuo šakelės, hamakai, gražiausi ever dūmai ir antras pagal gražumą pūtimas - prieš miegą, į naktines pušų viršūnes ir žvaigždes.

puiki tai kultūra - toks mišinys iš peraugusių hipių, indijos, mistikos, reivo, psichodelinių narkotikų (hehe, imho, kaip tik jie čia viską suklijuoja į vientisą visumą), kulinarijos ir eskapizmo. galvojau, ant kiek individualistinis tūsas - garsioje muzikoje, kai negali su niekuo susišnekėti ir dar dauguma patyrinėja neatpasakojamas ir neišreiškiamas patirtis bei keliones.
juokėmės, kokiu eiliškumu jie rengia renginį - pirma dekoracijas, paskui garsą, o visa kita - nebūtinai. "mano mintis ilga, bet esmė tai - faini čia žmonės". a, dar feiso busikas - jį aš visiškai gerbiu už mokėjimą elgtis su dobrobytu. toks atvejis, ne kai daiktai tvarkosi su žmogumi, bet žmogus su daiktais, norėčiau taip mokėt.

- o, dar šiandien sutranzuoti trys smagūs braliukai latviai, kurių klausiau, kaip lv kalba "suslikas" ir ką reiškia "aizeklis". jie savo ruožtu parino apie tai, kaip yra lietuviškas žodis "žuldys", reiškiąs "vyriškį".

-- soulseeko vasara, dviračio vasara, pusryčių ant palangės vasara, besilupančios nuo saulės odos, jūrų, rastapusryčių ir vyšnių vasara. ačiū ;)

Posted by kpmg at Julio 25, 2006 10:52 PM kaip.tik.ten