tumblr series of tubes:

>>

« vat ką tik | Main | daiGtai visokie »

Julio 12, 2004

ė, mam,

kodėl tu manęs nepagimdei buldozeriu? galėčiau su žeme sulygint storos anykščių notarės ofisą.
kita vertus, gal visai nieka tokia, nes turėjau progą nueit į išleistuves pažudyt neuronų. tyliai pakrizenom, kai mus išvadino elitu, paparino apie beribius horizontus ir neišmatuojamas galimybes - nugi nifiga, mes visi jau užprogramuoti ir užsibrėžę, ir tokios kalbos - tai tik plavinėjimas šūduose.
po to - pezalai, tostai, kretinas vedantysis, burbuliukai, nesu butelį pro apsauginį po suknele - pagal visus žanro reikalavimus, kažkam sėdžiu ant kelių ir kalbam apie fiziką, suplėšau vienai klasiokei pėdkelnes besispardydama, su kita einu parūkyt ir klausau skundų, kaip ją užpiso josios asmens sargybiniai, po to jau sunku išsikviesti taksi, o į rakto skylutę pataikyt praktiškai neįmanoma.
Atsibundu ir to momentaliai pasigailiu, kambario sienos nori mane suvalgyti, apmušalų raštai patampa vėžliukais ir ropoja aukštyn, o užuolaidos įgyja trečiąją dimensiją.
užgeriu analginą kava, pažiūriu į markučių kates, apie 17:00 visai atsigaunu ir išsikrapštau lauk, o vakare - bulviniai blynai, klyksmai, butelis vyno, pribaigiamas jau lovoje ir vaikai, 23:30 daužantys į langą ir kaukiantys "mergYna, koks tavo vArdas?"
ne aš čia
mergynos.jpg


ir čia ne aš
jurkevicholo.jpg

Posted by kpmg at Julio 12, 2004 12:20 PM kaip.tik.ten

Comments

o mano ishleistuves buvo tabunse kazkur purve su latvishku bambaliu:)) ir siaip beveik nesigailiu :)

Posted by: BOMZe at Julio 12, 2004 11:24 PM