tumblr series of tubes:

>>

« Bulvės ir progresas | Main | Reikia! »

Enero 29, 2004

išmatos ir beprasmiai procesai

Kuo toliau, tuo mažiau pointo matau visoje savo veikloje, o ypač tos veiklos, kurioj gal prasmė ir būtų, nedaryme (daryti veiklą? Kažkokia netikusi kolokacija, bet tiek jau to). Ne tai, kad viskas užpiso - greičiau jau aš save pati užpisau.
O sterviškumas niekur nedingo, ir be galo gaila laiko, kuris beprasmiškai praleidžiamas ir dar neduoda jokio prasmingo rezultato - kotletų kepimo, browsinimo po visokią chuinią, nepažįstamų verksmingų blogų skaitymo, lietuvos ryto priedo "krepšinis" skaitymo, doomo žaidimo, istorijos pamokų galų gale. Gaila ir dėl laiko, ir dėl rezultato nebuvimo. Nu, laiko mažai, šviesos vejasi šuoliais, sako Don Chuanas, nu atostogos, jaunystė, paskui bus blogiau.
Kai gausiu pinigų, prasibadysiu mordą. Taip taip, paaugliškas egocentrizmas/nihilizmas/dar koks nors gudrus žodis.

Posted by kpmg at Enero 29, 2004 3:59 PM kaip.tik.ten

Comments

taip, blet. tu man ant doomo nevažiuosi, aišku?
;)

Posted by: ktb at Enero 29, 2004 4:03 PM

ok, ok, kas per daug - nesveika, doomas tai dar px, relaksas, bet haris poteris ir grand theft auto stadija truputi. laiko daug eda, o nx tas laikas, nezinau:/

Posted by: opit at Enero 29, 2004 4:07 PM

vienas is neblogu budu isvengti beprasmiu procesu (gincytinas terminas) / beprasmiu uzsiemimu - sugalvoti kokia nors labai svarbia prasme "buvusiam" beprasmiam uzsiemimui ;-) (kartais gana sunku)

Posted by: tomas is mazosios t at Enero 29, 2004 4:25 PM

aš turiu kieme ketvirtį gruzoviko langų rėmų (buvo pusė, bet ten, gal pameni, laužas buvo per naujaką). reiktų tuos rėmus atkast iš po sniego, supjaustyt ir sukraut malkinėn. nereix snukio badyt :)

one more happy customer saved!

Posted by: ve at Enero 29, 2004 5:10 PM

Kai panasiai jauciausiai, vyresnis draugas patare man mohawk kirpti plaukus. Padejo. Dabar as ieskau sekso, arba svavoju apie tai, kai panasios nuotaikos puolia.

Posted by: storge at Enero 29, 2004 6:12 PM

hexeno reikia arba prince of persija!:)
tik nedaryk to kas neprasminga/nemolonu tau, px jei tai užima laiką

Posted by: Loading at Enero 29, 2004 6:41 PM

o ash vakar baisiai nuotabiai nu kasiau kelia nuo namo iki kelio.......... ypatingai beprasmishka (net tevas durnium palaike) bet kajp zajebys buvo.... :D

Posted by: adom at Enero 29, 2004 7:36 PM

nfs ypac su cheatais linxma. vazhineji, xujnioj stradalini. esu taip visa diena prageimines. bene buciau kazka rimto nuveikes.

dėl rezultatų tai čia esminis gyvenimo klausymas. kas iš to, kad aš dariau matiekos namų darbus. kas iš to, kad ryte pasikartojau rodyklines lygtis. kas iš to, kad gavęs lapelį tesugebėjau nurašyt sąlygas ir viską pamiršau. visur vieotj +/- supyliau * ir gavosi dzydzelia dzydzelia chernia. nifiga neissprendziau. na ir kas is to. ogi nieko. vietiek as moku tas lygtis. vistiek semestras bus 5, nes pries tai sugebejau ji susikt. nu ir kas is to semestro. dar antras yra. ir isvis. kas is to, kad dalyku, kuriuos mokausi a lygiu semestrai chrenovi, o kitu, per kuriuos bb volioju (nesakau, kad per a lygiu nevolioju) nemaziau 8. va pvz ekonomikos nifiga name neruosiu. klasej nusirasau ir padedu mokytojai pratybas patikrint. arba kokia geografija, kuria tik rasau, bet ka rasau neskaitau, viska is bendro isprusimo rasau, nors man tos geografijos gyvenime prireiks nebent labai extremaliomis salygomis (nors abejoju ar sugebesiu pritaikyt) arba zaidziant kas laimes lemona.

Posted by: mentolis at Enero 29, 2004 7:48 PM

nfs idomu per tinkla keliese ;-) nors ir hexen'a koki idomiau keliese. ir kad toj pacioj patalpoj, ir rekauti garsiai ir nepadoriai...

jo, reiktu ir man ka nors pazaisti vietoj durnu komentaru rasymo - o tai prarastas laikas...

Posted by: tomas is mazosios t at Enero 29, 2004 11:31 PM

Posted by: tomas is mazosios t at Enero 30, 2004 2:30 AM

BLIAT VE, jei tie rėmai su stiklais, aš juos mielai pasimčiau, ir gal dar kiemą pašluočiau

Posted by: luddite at Enero 30, 2004 8:12 AM

tie rėmai be stiklų, bet su fortkėm :)

Posted by: ve at Enero 30, 2004 11:14 AM

gaila, jei kada kūrensit su stiklais duokit žinot, bo šalta (sodybai):-)

Posted by: luddite at Enero 30, 2004 11:26 AM

eee, nelieskit langu, jei badymasis nepades, rimtai ateisiu :)

Posted by: opit at Enero 30, 2004 4:43 PM