tumblr series of tubes:

>>

« lemputė | Main | CrimethInc.:S is for Space »

Octubre 14, 2003

CrimethInc: S is for Sex

CrimethInc. padalinys #69:


SEKSUALINĖS REVOLIUCIJOS AVANGARDAS

Šį ad hoc komitetą sudaro visi bet kurio laikmečio žmonės, kurie mylisi ir tai a) praplečia jų asmeninius horizontus; b) yra socialiai draudžiama arba c) vyksta nelabai slaptoje viešoje vietoje. Dažnai tai būna jauni įsimylėjėliai, tie, kurie savo gyvenimą paverčia beatodairišku menu, visų amžiaus grupių vyrai ir moterys, įsiveliantys į netikėtus meilės romanus, garbės nariais visada laikome besimasturbuojančius paauglius, kurie gyvena su savo tėvais. Žinoma, užkariavimų siekiantys "libertinai" atmetami iš principo. Štai S.R.V. manifestas, kurį Nadia C. vieną naktį parašė bibliotekoje, kai ji agitavo ir nesimylėjo tris dienas…arba ramų Kalėdų rytą po aistringos nakties su metų metus geista moterimi.

Prie ginklų-į vienas kito rankas!

Kadangi mūsų gyvenimuose yra taip mažai nuoširdaus, intymaus, nuostabiai pavojingo sekso, jie mums gali pardavinėti lėkštus jo įvaizdžius. Kadangi daug ilgiau galvojame apie tuos atvaizdus negu mylimės, iš tiesų miegant kartu susitinka rolės, o ne individai-ir ne palaikymą ar pasitenkinimą teikiančios rolės. Netgi patys radikaliausi iš mūsų vis dar verčiau fantazuoja apie visišką revoliuciją, užuot išdrįsę nors sekundę paeksperimentuoti tikrai svarbiose srityse-pavyzdžiui, mūsų lovose. Kol mūsų seksualumą konstruoja tylos žiniasklaida ir prievartos kultūra, esame Trojos arkliai, visur besitempiantys savo pačių priešus (valdymo ir pasidavimo fetišizavimą, paralyžiuojančią gėdą ir baimę).
Laikas liautis stebėjus ir tapti aktoriais (arba agentais, jei jums taip patogiau, geriausia dvigubais), susigrąžinti savo troškimus, savo seksualinį gyvenimą iš pasyvios rekreacijos paverčiant aktyviu perkūrimu. Kad tai padarytume, pirmiausia turime pakeisti sekso atvaizdus savo gyvenime tikru seksu.
Mūsų daugiau, nei tu manai. Tu tampi vienu iš mūsų kiekvieną kartą, kai transformuoji "viešą" erdvę-ne ją paversdamas "privačia"(joje jau nebeliko nieko asmeniško, tad ironiška, kad "vieša" erdvė iš tiesų yra mažiausiai vieša), bet darydamas kažką, kas iš tiesų išlaisvina..pavyzdžiui, krušdamasis(ant policijos nuovados stogo, ant uolėto kranto po meno muziejaus langais etc.), padarai ją tikrai žmogiška ardve.Esmė ne tai, kad viešas seksas pats iš savęs yra revoliucingas, bet tai, kad toks seksas visada būna revoliucingas, nes išlaisvina mylėjimąsį iš siaurų rėmų, į kuriuos jis sutalpintas. Jis įkalintas, uždarytas narve, be spontaniškumo, kuris yra jo pagrindas, taip pat, kaip mes esame įkalinti pasaulyje be jo.
Jie mus pažins iš mūsų kaltų šypsenėlių tyrumo, laikymosi už rankų vaikščiojant naktimis rūko padengtame parke-mes pasikeitę, transcendentiški, nepasiduodantys ir gyvenantys ne šiame sausame pasaulyje be sapnų. Pažins iš gimstamumo kontrolės priemonių (*ir **), kurias palikome universitetų klasėse ir biurų tualetuose; iš vis didesnio skaičiaus moterų, kurios tiksliai žino, ko jos nori, ir vyrų, kurie nebijo liesti vienas kitą. Mes būsime kibirkštis, kuri įžiebs naująją seksualinę revoliuciją-armijos mylimųjų nusimes atsakomybę ir čiups vienas kitą, kaip ginklus kovoje prieš smaugiantį džiaugsmo nebuvimą šiame pasaulyje. Skinhead'ams pacituosiu jų pačių homofobijos ir netolerancijos šūkį-mes atsisakome "likti spintoje, nes ten saugu"-būtent todėl! Kaip jau ne kartą patyrėme šioje kovoje, pavojuje yra vien tik mūsų saugumas.


Viso pasaulio meilužiai, vienykitės-jūs negalite prarasti nieko, išskyrus gėdą, o laimėsite visą pasaulį!

Perspausdinta iš devintojo metinio Sabotažininkų Biuletenio. Dėl erotikos revoliucijos ir revoliucijos erotizavimo kreipkitės į CrimethInc. VicePadalinį

*…Nors verta pažymėti, kad dauguma mūsų kultūros šiandien naudojamų gimimo kontrolės priemonių yra visai neradikalios ir neišlaisvinančios. Dar vienas mūsų gyvenimo pavertimo preke aspektas-mes turime pirkti gaminius viskam, netgi natūraliausiam ir asmeniškiausiam užsiėmimui-seksui…taip pat dažniausiai cheminį produktą, kuris pisis po mūsų kūnus šimtais kraupių būdų. Apsidairyk ir pamatysi, kad yra alternatyvų…ne tik rinkoje esantys gimstamumo kontrolės metodai, bet ir kiti mylėjimosi ir buvimo seksualiais būdai, kuriuos mums siūlo mainstream'o kultūra.

**Žinoma, atsiras tokių, kurie visą šį manifestą supras kaip palaidumo skatinimą, paremtą šios vienintelės frazės ekstravagantiškumu…tokioms nuobodybėms tegaliu atsakyti FUCK YOU!

Posted by kpmg at Octubre 14, 2003 9:18 PM kaip.tik.ten