tumblr series of tubes:

>>

« CrimethInc: Afterworld | Main | vertigo »

Septiembre 29, 2003

CrimethInc: apendiksas

Cia tos dalys is L_is_for _Love, kuriu paprastai niekas nevercia, bet kazhkaip uzhvezhe...


Kas nors galėtų sakyti, kad versti žmones įsimylėti yra juokinga-tu arba įsimyli, arba ne, tai ne toks pasirinkimas, kurį darai sąmoningai. Jausmai nepaklūsta racionalaus proto nurodymams. Tačiau aplinka, kurioje turime gyventi, labai įtakoja mūsų jausmus, ir galime nuspręsti pakeisti šią aplinką. Turėtų būti įmanoma priešišką meilei aplinką pakeisti ją skatinančia. Mūsų uždavinys yra sukurti tokią aplinką, kurioje žmonės galėtų įsimylėti ir įsimylėtų, ir taip pakeisti žmogiškas būtybes, kad būtume pasiruošę "revoliucijai", apie kurią kalbama šituose puslapiuose-tada galėtume rasti prasmę ir laimę savo gyvenime.


1967m. rugpjūčio 24

Niujorko vertybinių popierių biržos užkariavimas

Du Elridžo Klyverio mokyklos laikų draugeliai atėjo į Niujorko vertybinių popierių biržą, kišenes prisikimšę vieno dolerio vertės banknotų. Kada durininkas, sakydamas, kad jie yra hipiai, nenorėjo jų įleisti, jie pasipiktinę protestavo, teigdami "Mes ne hipiai, mes žydai! Durininkas neišdrįso jų neįleisti.
Jie išėjo į balkoną, kuris buvo virš pačios biržos, ir pradėjo mėtyti banknotus ant apačioje sėdinčių maklerių. Visi jie metė savo darbus ir bėgiodami, stumdydamiesi ir šokinėdami graibstė banknotus, kol neatvyko policija išvesti tų dviejų "hipių". Dėl sutrukdymo visos akcijos nuvertėjo ir makleriai bei akcininkai prarado tūkstančius dolerių. Visas incidentas buvo nufilmuotas, ir vakare visos Amerikos šeimos išvydo tikrą verslininkų prigimtį, atskleistą jų patologišką, fetišistinį godumą. Po keleto savaičių neperšaunamas stiklas ir tvirtos metalo grotos buvo įtaisytos tarp žiūrovų balkono ir biržos, ir durininkams buvo liepta daugiau nebeįleisti žydų.

Posted by kpmg at Septiembre 29, 2003 7:25 PM kaip.tik.ten

Comments

tai jau man atorodo galit ir B for buigoise isversti, nes as tai iki siol neprisiruosiau...

Posted by: mic at Septiembre 29, 2003 7:47 PM

O kodel butent B? O siaip, jei pasirasysit uz visuomenei naudinga darba, su malonumu ishversiu

Posted by: opit at Septiembre 29, 2003 10:16 PM

pasirašysiu. jei nori, ant pilvo. ;)

Posted by: mic at Octubre 6, 2003 10:27 AM