« xz | Main | blondattack revealed? »

Octubre 18, 2003

labirinte

žemė iš po kojų. O rytas buvo dar ir koks gražus.
Taip, šiandien į mokyklą, pas besivartaliojančias matricas ir mylimuosius vektorius. Transportu pasinaudojau taip žioplai, viskas viskas nuvažiavo, likau stotelėje. Laidai iš lain oranžiniame danguje, juodai apsirengę sava gomurine šnekta kalbantys korėjiečiai, rausva šviesa ant įkypų akių.
Einu per raudonų daugiaaukščių labirintą. Moteriškė purto kilimą. Susivėlęs suite'as išeina į lauką ir švilpauja. prie durų į krūvą suversti klozetai ir raudoni kilimai. duokit man fotiką.
Matiekoje iš nosies pisa kraujas. Stoviu baltaplyteliniame steriliame tūlike užvertus galvą ir galvoju, kad something is wrong.
[trulikai-kalvarijų gatvė ir tokia ryški riba tarp dangoraižių rajono ir šnipiškių, tarp apkiautusios kalvarijų gatvės su visais girtuokliais ir bobutėmis ir zhalio tilto stotelės, kur prilipa normalių žmonių. Lūšna, sodas, o už jos-stiklas, plienas, kranai, duobės, paranoja, žmonės oranžinėmis uniformomis. Juodas gauruotas amorfiškas gyvis prie balto tilto. Duokit fotiką. ]
Įsirengiame kino salę katibos darbe. akira -slaptos laboratorijos, ateiviai, atominis karas, IDDQD, gibsoniškas miestas. Laikas teleportuojasi, reikia prisilogint prie normalaus gyvenimo. Hl'as plauna puodelius-kava. "išplauti-px, svarbu gerai iššluostyti"- "viskas px". Biomechanoidinė pirštinė su įrankiais. Kaip. Duokit man tą fotiką.

Posted by kpmg at Octubre 18, 2003 03:38 PM

Comments

kai iš nosies pisa kraujas, reikia kaire ranka prilaikyti šiek tiek atloštą atgal galvą už kaktos, o dešinės rankos delno briauna kelis kartus nestipriai, bet tvirtai ("gently, but firmly" :)) suduoti per tą vietą, kur baigiasi kaklas ir prasideda galva. veikia.

Posted by: ve at Octubre 19, 2003 01:24 PM

hm, siaip turiu nepavydėtinai daug patirties šioje srityje ir galiu pasakyti, kad geriausia yra tiesiog palaukti, kol praeis:)

Posted by: opit at Octubre 19, 2003 10:30 PM

Posted by: craoltoir at Octubre 20, 2003 06:28 PM

Post a comment




Remember Me?