« sienos | Main | daugiau skaitymo »

media visaip

vakar ziurejom no man's land. labai gerai parodo karo absurda ir beprasmiskuma . supratau kad ne ka zinau apie visa balkanu jovala. reikes pasidomet.

ilgokai nebuvau aplankes adbusters . graziai pasikeites puslapis. o ten popierinis variantas ateina ir per rankas eina?

treciadieni buvau renginy. cia kuriasi nauja mazo galingumo stotis, grassroots, bendruomene, alternatyva, ne korporacines zinios, atviras dalyvavimas ir t.t bandysiu isisukt. rode filma free radio labai didelis piratiniu radijo stociu judejimas cia buvo pries desimt metu, dabar maziau atrodo nes ten paskelbta kova pries jas. labai ikvepiantis , uzsinorejo baisiai lietuvoj padaryt stoti. kazkada buvo kalbu atsimenu. ten kas turintis bent kokias elektronikos zinias gali suregzt siustuva. as visiskai nieko neismanau, bet cia yra kaip.
eilini karta - kada nors. tiek daug svajoniu, tiek mazai laiko(o labiau gal uzsispyrimo, valios ir noro)

"Visi siuolaikiniai civilizacijos veiksniai sutartinai daro zmones laimingus, teikdami jiems patoguma ir sauguma bet uzgniauzdami neigyvendinto potencialo ir aukstesniu zmogaus gyvenimo galimybiu jausma" (is 'Kritiku draugija')

Comments (4)

ruta:

vieni kazkokie vaikinai norejo padaryti savo stoti, kuri trauktu shalia vilniaus. tachiau nezinau, ar jiems pavyko kas nors, nes jiems kiti draugai prigrase, kad baudos uzh nelegalias bangas yra keliasdeshimttukstantines. idomu butu pamatyti ta free radio. ir dar ishsiaishkinti lietuvos istatymus :)
adbusters dar pasiekia mus, bet kad vienas numeris yra beveik identishkas kitam, o pastarasis dar kitam. ju varikliu ishlieka dideles, taiklios, idomios ir kokybishkos fotografijos bei montazhai, trumpos idejos. o shiek tiek koktu buna, kai pasiskaitai skaitytoju laishkus `oh my god, she listens to avril lavigne and she's wearing gap jeans. what a bich.` viskas sukasi apie `amerika shudas` kai ir kitose zhemynuose shudo pilna. paskutinis numeris buvo apie amerika, jos karu istorija su exaggerated faktais. tokiais atvejais jau geriau `the economist` pasiskaityti - zhymiai platesnis ir objektyvesnis poziuris. zhiu, ir karikaturu yra:)
bet adbusteriai visgi zhadina nora veikti.

ktb:

radio transliavimo dažnių komisijos pelengavimo stotis yra žirmūnuose.
jei signalas datraukia iki tenai - užpelenguoja ir atvaro per 20 minučių.
baudos daugiatūkstantinės + aparatūros konfiskavimas.
jie _nėra_ malonūs veikėjai.

so:

o kur tiksliau zirmunuose?

ninja:

man atrodo adbusteriai turi savo specifine grupe zmoniu o ty eiliniu uzsisapnavusiu vartotoju, cia adbusters galima nusipirkt beveik kiekvienam knygyne ar didesnej spaudos parduotuvej. man atrodo jie taiko i tai kad uzkabint su blizganciais slidziais virseliais su sokiruojanciom foto ir t.t. tai tik pirmas zingsnis susimastymui apie vartotijiska visuomenei. ir karta susimastai yra begaliniai saltiniai alternatyvios informacijos ir jau nuo taves priklauso kaip giliai nori knistis.
naomi klein savo knygoj sako kad adbusters tapo reklama anti-reklamai.
aisku vercia susimastyt kad ten pas juos irgi parduotuve pirk du trecias nemokamai ir t.t.
bet lietuviskas variantas ko nors tokio pritraukt daug zmoniu kurie galbut atstumti pankiskos diy estetikos butu visai nieko.

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 29, 2004 12:01 AM.

The previous post in this blog was sienos.

The next post in this blog is daugiau skaitymo.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35