« apie laiko svaistyma | Main | bendradarbis »

siandien sviesios mintys

siandien sauleta diena. buvau pirmoj sociologijos paskaitoj ir likau suzavetas to destytojo neformalumu ir radikalumu. tiek energijos ir tikejimo, kad galima pakeist kazka. tiek isminties. jauciu kad bus idomiausia paskaita i kokia esu vaiksciojes. jis apie 50-tis juodaodis kuris savo laiku buvo hipis, kovingas radikalas uz pilietines teises, ir turbut dar daug papasakos per 4menesius. sako paskaitos bus 95% is jo galvos ir 5 is knygos. blink, kur taip gera ten buvo, kai sneka kur sirdis pradeda stipriau plakt. bus matyt.

grizdamas namo uzvaziavau i parduotuve bet is kitos puse nei visi kiti. svogunu ir kriausiu namams. vis $ kitas sutaupytas. klaisiausi vietines studentu daromos radijos stoties. pas juos neisiamiami lobynai visokiausios reciausios alternatyvios muzikos . ne tik. jie ten turi rysius su visokiausiais nepriklausomais leiblais ir gauna muzika nemokamai. ir per kokia 30 metu susikaupe daug daug gerio. as cia ruosiausi ruosiausi padaryt show apie lietuviska pankroka. issikepiau cd, nuejau ten ir tas cd kazko tai neveike, cia turbut mano technologiju neismaneliskumas. kazkas pasakojo kad cia 9-tam desimtety buvo gana didele ir stipri punk scena , kur grodavo tokios grupes kaip dead kennedy's ir t.t. bet dabar kaip ir nieko per daug nevyksta, pries pora menesiu buvo rancid ir t.t. kur iejimas $25. fuck you punk rock superstars! ne bet ne taip blogai, buna ir alternatyviu koncertu ir nemokamu ir t.t. bet kazkaip netraukia manes perdaugiausiai. turiu kitus dalykus kurie dabar svarbiau. siandien norisi darbo smegenim. pankrokas ir alus rytoj. gal lietuvoj.

ar skambu kaip nuobodus tipas? :) ka tik maciau vovere lipancia medziu. galima rast daug mazu dziaugsmu. pvz. nustebint drauge/-a savo paties darytu atviruku. uzkalbint nepazistama zmogu. nusisypsot. apsidairyt aplinkui. paliest medi ar zole. vis dar sviecia saule ir linksma ko tai. siandien darbe 'skaitysiu' kurta vonneguta.




Comments (6)

mic:

įtariu voverė - nacionalinis amerikonų gyvulys. na, bent jau kompiuterinių programų visokių, kur apie voveres, tai yra šimtai :)

opit:

SquirellMail :)

turbut labiau antinacionalinis - bent jau vienas amerikietis apibudino vovere, kaip ziurke, kuri laipioja po medzius ;-) almenas irgi kazko buvo prirazes ne visai teigiamo...

o zinote kas buvo pries bezdzione?pagal darvina,bezdiones issivyste is...voveriu!
tai irodo kad...
ai,susigalvokyte patys
;)))

cinikas:

turandot,
is kur tu trauki tokius "mokslinius" faktus apie vandenis, voveres?
pasidalink saltiniais su liaudimi;)

Tai ka, nezinot kas yra voveres ar kaip? Is voveriu ne bezdziones issivyste, o kraugeriai zulikai! Paziurekit patys http://voverespuola.20m.com/

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 22, 2004 12:48 AM.

The previous post in this blog was apie laiko svaistyma.

The next post in this blog is bendradarbis.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35