« fibre optics | Main | Random visuals #3 »

To Wish Impossible Things

sniegas plius gėlės - gražu,
sniegas plius parkės - nėra taip baisu.

o manęs statsuose netgi nėra. buvau jau akimirką patikėjusi kitaip. kita vertus velniop statsus, velniop komentarų formą ir tuo labiau velniop trackbakus, kurių nė vieno niekas taip ir nesiteikė papingint, nors buvo kelis kart palinkinta.

velniop apsniktą vilnių, velniop lemputes, velniop patį sniegą, velniop troleibusus, velniop žvilgsnius, velniop parkes, velniop nusivylimus, velniop tramvajus, velniop upę, velniop abi upes, velniop tiltus per abi upes, velniop...

kai rašiau apie išgalvotą sniegą, tai sakėt, kad tai netikra, o ar pastebėjot, mielieji, kad jo jau priversta? aišku, kad nichuja :) ne, nu rimtai, pridėkit ranką prie ten, kur jums kažką reikštų ir pasakykit, kas pastebėjot. khe :)

upė sau kaip tekėjo, taip ir tekės. pašalus apsitrauks ledu, o pavasarį vėl išlįs, sniegas snigs, o vėliau ištirps ir lis. aš vėl gersiu pigų vyną kieme, kuriame gerti negera, bet kur visada galima. ir vėl nebuvo raudono vyno kapinėse. per du su viršum metų. nė vieno kart. kartais verta griebt pirmą pasitaikiusį žmogų ir temptis ten, kur nori nueit, nes tai yra vienintelis būdas atisidurt ten ne vienai. atisidurt kažkur vienai yra šiaip iš principo gaidys.

taip, ištikrųjų aš ten buvau. griebiau tą, kurio net neketinau griebti ir viskas buvo beveik gerai. kodė beveik? todėl, kad gerai niekada nebūna. bent jau man dar taip nebuvo. galbūt kažką šįvakar tai paguos. idealumo šioj skylėj nebuvo ir nebus. visada atsiras zapadlistų, visada atsiras aplinkybių, visada egzistuos aplinka, kuri pjaus svejones tokiais įrankiais, kurių neturėjo net daktaras iš "žmogaus amfibijos", koks ten jo vardas. tarp kitko anas veikėjas irgi esminis.

gal geriau šiltą rugpjūčio naktį lįst į lauką žiūrėti meteoritų, o įvaldžius teleskopą žiūrėti kaip į saturną krenta kometa. paskui apie tai parašyti dainą ir sau niuniuoti. kartą su drauge kalbėjom kaip geriausia įprasminti eilėraščius, ar mesti nuo tilto, ar deginti. išmečiau į šiukšlių dėžę. visada taip. visada viskas baigiasi šiukšlyne.

drunk emo (tm). rytoj šitas postas bus padarytas inactive, todėl įsidėmėkit ID, nors nafik, brauzeris tai padarys.

khe khe khe :)

piktai, desperatiškai, akistatoj su gyvenimo prasme ;)

no future.

Comments

o kam jis rytoj?

atsidurt kazkur vienai kaiptik nera GAIDYS. nes atsidurt kazkur vienai yra nerealu.
:)
siaip fun nuotaika visa sito tekstuko.
pavadinciau netgi: velniop. siandien as sokineju.

kas jau kas yra gaidys, tai kad viskas baigias šiukšlyne. kai kitą kartą eisi, pakviesk.

aš: į šiukšlyną? dėl manęs, tai betkada galim eit.
Ingra: tikrai įdomi tavo interpretacija.

aš apie vienišą vyną, ne šiukšlyną. kad nebūtų gaidžių, tik tie, kur paryčiais velnius baido.

kviečiu. kurią nors kalėdų dieną/vakarą/naktį/rytą?

o kodėl per Kalėdas? ar nesidalini su kuo nors pyragais tą vakarą? o gal Kūčių naktį?

visą dieną juk neužsiiminėsi pyragų dalybom.