" /> luddite: June 2004 Archives

« May 2004 | Main | July 2004 »

June 15, 2004

Juodi marškiniai

vilniuje visur kabo balti marškiniai, o aš nusipirkau juodus.. rytoj teks važiuoti į giminės gotišką tūsą :(
nieko nepakeisi ...

June 14, 2004

Recycle

Tai vat preitą savaitę pamačiau skelbimą ant laiptinės durų jog penktadienį bus superkama makulatūra! pagaliau nutariau pasinaudoti proga ir priduoti savo sukauptą gėrį, o tuo pačiu truputį padidinti savo buto kvadratūra, bei papildyti šikpopieriaus atsargas.
Kadangi laikraščių neperku tai makulatūra kaupėsi nelengvai, į ją patekdavo:
įvairus reklaminis spam'as iš mano (ir kartais) kaimynų pašto dėžučių;
tas pats spam'as išmėtytas lifte;
įvairios pakuotės, etiketės nuo butelių, skarbonkių etc;
visokios gaunamos sąskaitos, čekiai, talonėliai etc.
na kaip ir viskas.
Kadangi makulatūra prie mano namo superkama, tokiu laiku , kai darbas tik pasibaigia, tai teko pora valandų ankščiau išeiti iš darbo, ko nepadarysi dėl savo bizniaus :D
Taigi 16.10 aš jau numatytoje supirkimo vietoje, ten dominuoja sustoję eilutėn pensinkai, dar buvo vienas treninguotas jaunuolis su auskaru, bei pikta boba su vaiku. Tvarkingai praleidžiu pensinkus eilutėje, ir tada jau bandau krauti savo turtą ant svarstyklių, kai išnyra pikta boba su vaiku ir piktai paaiškina, jog ji buvo pirma - kagi nesiginčiju, lai jai šikpopierius minkštesnis papuola. Na galop pasveria ir mano sankaupas, kiek kilogramų buvo nežinia, manau apie 30, už tai gaunu 3 rulonėlius tualetinio popieriaus Pigu - štai tox mano 2,5metų biznis ;)
PIGU.jpg
Namo grįžtu patenkintas - sieninėje spintoje atsilaisvino kampas, 3 mėnesius valysiu šikną xaliavai (nu jei nebus jokių tūsų namie :D), o labiausi malonu žinot jog vat kažkiek (deja nežinau tixslai kiek) medžių liks augti miške kurį tai laiką.
RINKIME VISI MAKULATŪRĄ - TAI NAUDINGA MUMS IR GAMTAI

P.s. Tik toliau manau tai bus ne pelno siekiantis projektas, makulatūrą mesiu į tiesiai tam skirtus konteinerius
pop.gif