« Meno kurinis | Main | Системы которые могут и дают »

Aš ir knygos

Praeita šeštadienį knygyne radau labai įdomia knygą "Antalogija Anarhizma..." - paskaičiau, užsinorėjau, apverčiau - padėjau atgal. 30lt - ne mano moksleivio kišenei.
Vakar ateinu namo - mama klausia ar noriu padirbėt...TAIP. Kur? Knygyne...:))) ar gi aš nesutiksiu? (tiesa, tai ne tas kur guli Antalogija, tačiau ...pinigai)
Šiandien nuo 12 iki 18 prastovėjau bežiūrėdamas kad nieks nieko nenuknystų "Žmogus mirė, tegyvuoja Policajus." Užtat pavarčiau visas ten buvusias knygas apie Vilnių - labai įdomios ir kokibiškos, su nuotraukomis darytomis ir Rusijos Imperijoje, ir Vokiečių imperijoje, ir Lenkų valsybėje, ir CCCP. Susidomėjau fizika -paskaičiau Stephen Hawkings "Visata riešuto kevale". Nuostabi knyga - Reliativumo, Kvarkinės mechanikos , Laukų teorijos (tik tiek kol kas perskaičiau) aprašomas suprantomai ir su geromis illiustracijomis - taip kad net loading suprato:) eh jei tokia knyga būtų po ranka papuolus kai ryjau fantastika - gal nerašyčiau dabar blogo, o daryčiau kokius eksperimentus Harvarde ;)))). Jei neperskaitysiu jos iki penktadienio, ir neįpirksiu kartu su Antalogija pats iš ten išnešiu :))))))

Comments

people no longer read books. laikykis! ;)

hehe, hawkingas man savo laiku buvo dievukas. turiu 'brief history of time', jei ka galiu pasidalint :)

katiba duok man ta knyga;)