« Life style & altitude | Main | Arbata! »

Nenoriu į mokyklą!

Iki mano "laisvės" paskutinio atodūsio liko tik kelios dienos :( Greit baigsis mano pasisėdejimai su draugais barbakane, surfingas internete vakraiis....nekenčiu God damn it... turbūt net programuoti neturėsiu laiko - 12 klasė... gerai kad mus dar mokytų normalei - kad ne! Žinau, kad vėl turėsiu kapstitis fizikos vadoveliose, kad rytoj atsakyčiau apibrėžimą kurio manęs nemokė. temperamentingi mokytojai paskendę marazmuose ir savo pareiguose:(

Nekenčiu aš šitos tvarkos ir šitos nykybės - valstybė turi mažai pinigu, mokytojais tampa arba nevykeliai arba tie kurie kitokio darbo neranda:( kai mano manymu švetimas - valstybės turto garantas ateityje.... tai ko mes išmoksim iš žmonių kurie dirba už pinigus ir palikti savo sažinės teismui
Kai mokaisi "s pol huja", tas nelabai pastebima... be jei kovoji už aukščiausia įvertinimą supranti kad šita sistema yra mirusi .... nors ir mano mylimiausi Strugackiai ir Niche raše kad jau tada mokyklos netenkino žinių poreikio ar kas pasikeitė?
.... Lyginant mane su mano tevu - aš jau per pus amerikonas... nenoriu į mokyklą nes čia aš bent gaunu malonumą
Nors šiemet nelegaliai dirbdamas pagalbinių darbuotoju aš pajaučiau kas yra darbas, aš vistiek
N E N O R I U į mokykla!

Comments

vel tu cia kazka sugalvojai.. ir kaip tavo galva isnesa sugalvot kazkoki bloga ir dar kazkoki posta.. :) man atrodo kad tokiam zmogui kaip tu neturetu buti sunku ismokti ka nors ir neverk cia as irgi nenoriu i dvylikta klase bet reikia.. laiko nesustabdysi kad ir kaip noretum tu, as ir dar daugelis zmoniu pasaulyje :)

Nežinau, kiek pasikeitė viskas per keletą metų, bet man 12 klasė tai buvo didžiausias atsipūtimas per visą mokyklą (na, neskaitant poros mėnesių per baigiamuosius/stojamuosius egzaminus)

y mokykla ne ne y alude taip taip;]

neucenje - t'ma.................
no inogda tak prijatno posidet' v temnote.........!! ;]]

"mokytojais tampa arba nevykeliai arba tie kurie kitokio darbo neranda:("

jojo, visi mokytojai visoj Lietuvoj nevykeliai arba dirba toki darba delto, kad kitokio nesugebejo susirasti. NUSISNEKI totaliai. Jei tavo mokykloj nera geru mokytoju, tai nereiskia, kad ir visose mokyklose tokia situacija.

"Nenoriu i mokykla" krykstavimai skamba labai vaikiskai. Tik mazi vaikai rekauja "noriu" arba "nenoriu". Gi tiesiog taip reikia, nieko cia nepakeisi, jei nori pabaigt mokykla ir poto stot i univera ir pabaigt aukstaji ir bla bla.

Asmeniskai man paciam mieliau butu tik dirbt, nei dar ir mokytis.

taip, dėja nemačiau 2 mokykluose, kur mokęsis nebuvo jaunų mokytojų, kurie norėjo mokyti ir mokytis. beto ne mūsų sistemoje jie auga (geri mokytojai). mačiau ir mokausi pas mokytojus kurie nori mokyti ir rupinasi savo mokyniais - tai Nhat-Nam treneriai, nors yra dalykų kurie man nepatinka juose aš manau, kad jie veda lankančius jų trenuruotes tuo keliu kurį galvoja esant geriausiu.
o kaip tai ir neskambėtų tai mano klysmas. man 18 ir turių proto nelaikytis to kas derėtų. Ką suprantu esant teisinga tuo laikausi. Aš nesislepiu - dėja, nenorių į mokyklą, nors pasikartuosiu, žinau kad dirbti ne kuo gėriau.

khem
sakote, skamba vaikiskai? o kodel ne, dammit? what's so wonderful about your grownup world?
jus uztat turbut isviso nebemokate nei _noret_ nei _nenoret_. "taip reikia"...
uzuojautos.

loading nenusisnekek ,kad musu mokykloj visi mokytojai idijotai. Taip as sutinku ,kad kaikurie issirinko ne ta profesija kuri jiems tai yra ju reikalavimams atitiktu,bet vis delto yra ir labai geru mokytoju kurie ne tik gerai moko bet ir esa geri savo natura, jie supranta kai tau bloga ir stengesi tau padeti zinoma kai kuriu mokytoju jau seniai laukia pensija ir tabletes nuo "marazmo"o ypac fizikos mokytoja.
o del "nenoriu eiti i mokykla" gal kas su manim nesutiks bet man atrodo ,kad vaikscioti i mokykla netgi gan smagu butinai kas nors ivyks nu voobsem smagu.

ne mokykla gaidys o lietuwa...