" /> kazkas: March 2005 Archives

« January 2005 | Main | April 2005 »

March 25, 2005

niurzglumas

šiandien man viskas atrodo ne tam, ne ten, ne tada, kada reikia ir iš vis ne taip, kaip reikia..kaip kokia išlepus princese, atrodo kiekvienas žodis žeidžia kaip peilio dūris, o žvilgsniai degina ir nematau juose nė kruopelytes gerumo. Kas man pasidarė? matyt susirgau keisčiausia pasaulio liga - niurzglumu:)

March 20, 2005

o kada pavasaris?

pavasaris, kai už lango sniegas..savotiškai smagu, juk taip dar nebuvo:)tik, kad jau tuoj pavasario vidurys, o tu dar iš storų aprangų išsivaduoti negali. Nors, tiesą pasakius, mane pavasaris veikia..nesvarbu, kad gėlės nežydi, pauksčiai nečiulba, laukai nežaliuoja, bet aš jau nenoriu sėdėt namie kojas sukišus po anklode apsikabinus nuobodžią histologijos knygą..noriu gyventi!!!

March 2, 2005

Dūmas

šįvakar, važiuodama su grupioku namo, stebėjau sostinės vaizdus. Užupis - gražus rajonas. Tik kažkaip norom nenorom, už akių užkliūna apgriuvusios trobelės ir mielas dūmelis kylantis ir kreivokų kaminų. Romantika? Nea, savotiška ramybė ir namų buvimo pajautimas, šilumos pasiilgimas, kai tau jau ištisas savaites barake ne tik kojos, bet ir ausys baigia nuo šalčio nukristi..
po psichoanalizės paskaitos priverti save susimąstyti. Nuo maęs priklauso daug kas, bet tuo pačiu ir niekas..