« Oho koks aparatas | Main | Gal kas pazystat lobotomijos atlikimo specialista »

Ka yra

Tai va, kaip man čia sekas? Nu nežinau nežinau. Galų gale nusipirkau naują naudotą vėliką su kuriuo į darbą gal ir smagiau važiuoti. Jam vakar nulūžo sėdynė. Reikėjo darbe būti 6 h ryto, o aš kažkur prajabal 5 dydžio šešiakampį raktą tad kitos sėdynės užsidėt negalėjau, ir važiavau troleibusu, ir pirkau talonėlį, ir pavėlavau į darbą. Dar supratau, kad jau kažkur dvi paras nemiegojau ir gyvas esu vien kava. Jau į šonus nešioja ir vaizdas kaip grybų apsiryjus pakrypęs. Šiandien eisiu į savo tėvo parodą jo penkiasdešimtmečio proga, tai ale jau labai rimta viskas turėtų būti. Nemačiau jo gal pusę metų ar daugiau. Užtat geros stavkės į galvą lenda, čiūju kitą savaitę atgaivinsim crustuko grupę tai bus kur panaudot. Dar prasidėjo visokie tikai man - galvą krest, akį mirkt ir panašiai. Važiuodamas troleibusu pastebėjau, kad nemažai daliai žmonių irgi tas pats šūdas, tai ir pagalvojau, kad šiais laikais pakrikusius nervus turėti turbūt madinga ar netgi privaloma.

Na ir dar šūdų - niekaip nerandu su kuo nuomotis būstą, o tie kurie ieškos tai ketina tik po keleto mėnesių daryt. Delsti nesinori - namie pragaras. O iš internetinio skelbimo kur žmonės ieško bendranuomininko ir kažkaip žiūrėt nesinori. Daugiausia šansų, kad užsiraučiau ant kokių kretinų kur sakytu "ko čia gitara groji" ar "ką čia per muziką klausai", nu karočia nesąmonė.

Sužinojau apie tokią specialybę kaip tanatopraktikas. Pize pize reiks rudenį turbūt darbintis. Seniai galvojau su lavonais dirbti, o čia atlyginimas neprastas ir dar gauni papjaustyti negyvėlius. Plius bet kokiu atveju dabartinį darbą reiks mest mat užpisa neįtikėtinai, o čia gal atsiras niša ir man kurioje norėsiu apsistoti ne vieneriems metams. Priedo niekad nepritrūksiu medžiagos albumų viršeliams, geriau ir negali būti.

O kalbant apie albumus tai reiks pradėt darbą prie labai jau rimto split'o kurį yra mintis leist per kokį normalesnį leiblą.