« Bankrotas | Main | Ir stai kokiu stebuklu buna »

The Sanctity of Smegma

Va jau kokia savaite taip ir galvoju, kad riek ka nors i blog'a irasyt, ir niekaip laiko neatsirasdavo. Tai sedziu dabar, aluti geriu ir galvoju: na pats metas.

Stai pries savaite gan daug pavyko sutvarkyt dalyku. Atsirado naujas darbo kompiuteris. Dabar Corel'is uzsikrauna kaip kylanti raketa. Taipogi dirbdamas supratau, kad Corel'io automatiskai daromi backup failai kurie anksciau mane nervindavo vis delto yra labai naudingi. Veliau atradau, kad korpuso priekineje paneleje kur yra USB iejimai, taip pat yra mikrofono iejimas. Tai mane suzavejo - anksciau upa sukurpti nauja antimuzikini sedevra numusdavo faktas, kad reikes lysti po stalu ir tamsoje bandyti pataikyti ta ka reikia i ten kur reikia. Si problema dabar ne-be-egzistuoja. Taigi pries kelias dienas i mano naujojo albumo turini isiliejo dar trys kuriniai. Du "nelabai" ir vienas atsitiktinis. Vienas is tu "nelabai" tampa vertas demesio vien delto, kad jo pavadinimas nuostabus: "Visuomene yra sudas, o tu - jos dalis". Argi nepuiku? O atsitiktinis mane nustebino. Irasinejau balsa atskirai su nauju mikrofonu, ir del kazkokiu keistu priezasciu mikrofonas pradejo gaudyti radijo bangas. Ir fone buvo irasyta begalo juokinga muzika. Naudingi tie atsitiktinumai.

Aha, kas dar. Pasirupinau ziemine avalyne, tai ramiau laukti pugu. Padariau isvada, kad sningant ir prisnigus dviraciu vazinet dar linksmiau. Nors ties posukiais nepasidraskysi, bet galimybe netiketai nuvirsti ir nusisukti spranda tai kompencuoja.

Bet kaip sudai nebuna vien kieti ar skysti, o myzalas - vien geltonas arba skaidrus, taip ir gyvenime atsiranda sunkumu. Gresme is "auksciau" trigdo darbovietes ramybe. Ir artejanti "tiesos" diena taip pat nieko gero nezada. Per nesekminga eksperimenta susvilo man muzikinio centro kalonele. Arba laidai susiliete, arba signalas per galingas buvo. BET pavyko gauti, tiksliau pasiskolinti (nors cia nezinia kaip baigsis) kazkoki itartina sovietini galini stiprintuva, ir po desimties minuciu laidu kirpinejimo, pjaustymo, apsukinejimo, atsukinejimo ir uzsukinejimo pavyko is savo senojo JVC magelio ir sio stiprintuvelio, priedo senos tarybine kaloneles pasidaryti toki "kubeli". Idomu kaip jam testavime seksis. PALINKEKIM SOVIET-JVC-KUBIKUI SEKMES.

Tai tiek.

Pasitraukiama su: Naughty Excreta - Visuomene yra sudas, o tu - jos dalis

Comments

Sekmės kubikui :)

A mano beje ausinės kartais irgi gaudo pašalines radijo bangas. Kartais dėl to pareina žiauriai įdomios garsų kombinacijos :D