« Praktiniai pat(y/a)rimai | Main | Pastarieji ivykiai »

Dzipai, pareigingumas, oras, vanduo ir kitka

Po nauju kompiuteriu puliavimu del amziaus, vel viska sutvarkiau. Tai jau vos ne ritualu tampa. Na bet stai tokia pastarojo meto reziume:

Dzipai. Berods siuos automobilius vairuoja atskiros "kategorijos" zmones. Arba jie turi nepilnavertiskumo kompleksa, arba dar kokia nors yda, kuria turi kompensuoti begalo tarsus, neekonomiskas, didelis ir kitiems, bet tik ne jiems, pavojingas auto transportas. Dzipu vairuotojai taip pat specialiai vaziuos per bala, kad tik tave aptaskytu, nes jie "tiesiog ant tiek kieti". Mano vidurinis pirstas, jums, dzipistai. Eikit jus sikti su savo landroveriais ir mitsubisiais (etc.).

Praeita savaite mane nustebino is kazin kur atsirades pareigos jausmas, kad "reikalai pirma, linksmybes antra". Stai ir iskeiciau isgertuves pas kaimyna i mokslus. Nors realiai tikrai galejau iskeisti mokslus i isgertuves. Ne pirmines svarbos mat jie buvo. Tai reikalauja tolimesniu apmastymu (nors tai jau saves apgaudinejimas, tiesa pasakius ir aiskiau negali buti kodel, kas ir kaip).

Stai dar dziaugsmo suteike vakar is skladiko istrauktas senas kaseciu magelis JVC. Prie jo prijungus gitarike kuo puikiausiai galima megautis grojimu. Taip pat pastebejau keleta puikiu magnetofono funkciju, kaip kad garsu irasinejimas i kasetes pro mikrofono ieiga. Reiks isleist kasete.

Orams salant arteju prie isvados, kad su sortais per salta darosi. Reik kazka daryt. Go humana.

P.S. I galva atejo geniali mintis: Kai ten jau isidienoja, cia - dar tamsu!

Comments

humana++