Main | raudonas kilimėlis »

Oranžinis biuras

Aš dirbu oranžiniame biure. Čia kiekvienas žmogus turi savo stala, kompiuterį, puodelįkavai/arbatai ir.. stalčiukyje laiko dežutę su kava, kitą dėžutę su cukrumi ir kiekvienas sau darosi kavą.. arba arbatą. Keista, bet nėra ko paklausti: "Gal tau kavos?".

Čia visai jauku. Visą parą groja mažutė radiola ant "ekspreto" stalo, kurios pranešamas žinias mano smegenai užblokuoja, o po kelių minučių pagaunu save nuniuojančia pagal kažkokį seną gabalą..

yra dirbtinė gėlė "palmė", o šalia jos raudonas gesintuvas.. Čia bendrai labai daug gesintuvų :) Šalia lentynoje stovi metalinis "dekorinis" kibirelis, visada tuščias.. sakiau reikės saldainių įdėti..tik iš algos gal.. not now.

Oranžiniame biure turiu savo mama, kuri vadina save žmogumi be profesijos, bet su trim aukštaisiais.. įstabi/paslatinga/kieta moteriškė, daranti namie remontą, turinti šunį ir su juo rytais vaikštanti po parką.

Esminis elementas ant laikinojo darbo stalo didžiulis antspaudas su ryškiai raudonu spaudu "BEVILTIŠKA"... :)

Kvepia apelsinais:

Comments (2)

adomas:

mano naujoji kontora katik pastebejau kad irgi turi viena oranzine siena :) ir daug tikru bet pavytusiu geliu. ir visi viska laiko vyrtuvej. ir... neturiu mamos... :) bet turiu laikina darbo vieta :)

slim:

...heh cool :]

About

This page contains a single entry from the blog posted on 04.04.07 10:05.

The next post in this blog is raudonas kilimėlis.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35