febrúar 21, 2006

vakar buvo. siandien yr..

vakar buvo: atsikeliau keistai kazkaip. su tevais nekalbejau - susipykau (mol ignora toki mazumele uzdejau, nes jau uzkniso). nuvariau i poliklinika. ir tik izengus i ja kazkaip pradejau gailetis, kad izengiau. eile pasikabinti palta - kilometrine. pasiimt kortele - dvikilometrine. o as kadangi suaugusiuju (kazkaip lol skamba) poliklinikoj vis dar zalia ir nezinau ten jokiu savo korteles numeriuku, tai procesas pailgejo dvigubai. tada eile pas gydytoja. zmones. pastaruoju metu poliklinikose anslagas kazkoks. kol laukiau buciau galejus perskaityti storiausia knyga. aisku tai sugalvojau tik zmoniu cirkuliacijai einant i pabaiga tai perskaityt tespejau visai nedaug (skaitau dabar Ivanauskaites 'menulio vaikai'. kazkada pries pora ar daugiau metu buvau pradejus skaityt. dabar nusprendziau, kad kitaip pribrendau siai knygai taigi). pas gydytoja UZKNISO. pastaruoju metu ypac nukrito mano nuomone apie gydytoju kompetencija. na jei ligonis yra klausiamas: tai ar sergi? - apsilankymo pas gydytoja metu, tai sorry. nusiunte pas LOR'a. cia tai isvis nesamone. nueinu. man sako: kuo skundies. as sakau: is jusu profesines puses niekuo. ko nepasakyciau apie savo gydytoja. isvis nesuprantu ko cia mane atsiunte. LOR gydytoja pakrizeno. del vaizdo apziurejo. ir pasake, kad grisciau atgal. beja pas ja irgi buvo eile. skaiciau knyga. grizus ir vel patekau i eile. tada sesute sako: tau pazymos reik. nu KRC galvoju. GYDYTOJOS!! atejau, kad mane apziuretu. nieko nepesus ir sugaisus tikrai VELTUI 4rias valandas gaunu tik kazkoki popiergali ir ta su klaidinga data. EINA SIKT. kas per nesamones. nusprendziau, kad 'visuomeniniais' gydytojais pasikliauti nebevalia. reiks apsilankyt pas kokia zolininke. ar siaip pas liaudies medicinos zinovus vaiksciot. nes NU NAFIG.
taigi aisq po viso sugaisto laiko nespejau net i politologija. LOL.
ejau i anglu k. (dabar lankau vu papildomai ten kurseliai tokie pries abituros egzus. kazkaip nusprendziau uztenka. 12metu suda pramaliau. nors tris menesius reik kazka padaryt). pries tai geriau daug arbatu ir kavu. ir begeriant kazkuria is arbatu uzejo mano pykinimo banga. (vadinu ta savijauta 'piktumu' nes organizmas kotais ant manes ar ant to supyksta ir pradeda keistai reaguot). tik si kart ta banga buvo ypac stipri. blyn. oro trukumas. galvos spaudimas ir svaigimas. rodos vimdymas. meciau arbatas ir vaiksciojau po senamiesti. bandziau ramiai kvepuot. ir giliai. nepadejo. na neesme. tada VU. net parukyt kiemeli nebenorejau. sulaukiau Doviles su liudna zinia. nusizude MYKOLAITIS (amzinaji jam atilsi). cia kazkaip nuliudau. netaip ilgai as jo muzikos ir klausau. bet kazkaip et...taip ir nepavyko gyvai isgirst..
tylos eilute jam.

tai vat. ir su dar didesniu pykinimu ir svaiguliu galvoj eijau i anglu.
pasedejau anglu. truputi pakilo mano nuomone apie mano zinias. (kai daugiau nei puse pratimu padarai teisingai. visai linksma pasidaro).
vaziavau namo.
visa perbalus ir klaikiai besijaucianti.
grizau namo.
griuvau i lovyte.
pabudau ryte.
SIANDIEN: atsikeliau. vis dar bloga. bet jau nebetaip. na dzin.
letai sau kazkaip krapsciausi. uzsikrapsciau. vos spejau i anglu. pabuvau anglu. pabuvau matiekoj. pamiegojau lietuviu. prageriau kava per tikyba. viska padariau per informa. ir tada turejau susitikt su briga. bet stai pasiulymas eiti i PM. na tarkim galvoju. pasiemiau padruske ir nusitempiau ten.
zodziu buvo visai LOL. vidury antradienio prisitvojau taip, kad ojoj. ta prasme. nu neplanuotai cia viskas. bet gal nieko. kartais sveika (kartais?).
taigi sukurem krauju pazymeta IJAB brolija ir issiskyrem su planais susitikt seimai rytoj.
(kaip pagalvoju ajaj kiek pas mane tokiu 'pasisedejimu' seimu yra:). bet tik viena tokia krauju pazymeta. dabar turiu dar viena kraujo sese, ir du kraujo broliukus:)) xix)
lauke buvo slapia ir tamsu. lekem prie smco su paulium pasimatyt. pasimatem. tada spinatines bandeles. autobusas. zemfiros balsas sklindantis is vos veikiancio cd pleerio kuris traukia tik very very adio cd. na zodziu. pargrizau namo. krimst krimst. mirkt mirkt. tevai demonstratyviai bando svelnint situacija. bet nepavyks. svelnumas svelnumu. bet kaip jis toks 'dirbtinas' tai ne. kol neatsiprasys (jei kadanors supras uz ka reik) tol bus ignoras.
is principo net babkiu is ju nebeimu. koridoriuj jau nuo pirmadienio (nors tik antradienis siandien) guli mano vadinami 'maistpinigiai'. o as neimu.
siandien tetis pastebejo, kad neimu. sako: kodel pinigu neimi? uz ka valgai? taigi paimk. sakau: nereikia man nieko. sako: oru gyveni? sakau: aha (o taip norejosi pasakyt nea, garais). tai vat.
o jie pyksta kai neimu pinigu. nes tada galvoja, kad as visa diena prabadauju ar dar kanors.
ai tegu pagalvoja.
siaip keista musu visa seimyna. pas mus tokios LOL parkes. is sono ciuju atrodom kaip psixai visiski. nors gal tokie ir esam.
vienas draugelis praleides mano namuose daugiau nei pora valandu sake kazkada: zinai ingra. galetu pas jus namie kameras irengti. butu nerealus realybes sou. ciuju ir osbournu seimynele aplenktumet. nors gal reitingai ir panasus butu.
tai as visad kazkaip sita prisimenu ir sypsaus. bet istikro.
shyziku seimyna.
tai vat.
o poto pamiegojau truputi (nors nepavadinciau to miegu)
isgeriau vitaminoC. ir pastebejau, kad sumaisiau ketvirtadienio tvarkarasti su treciadienio. tai sudas. susitariau ryt susitikt per anglu kontra. nors gal taip reikia. nznau. (ir vel su tuo anglu kazkas)
dar paziurejau savo birthday nuotraukytes. prisiminiau visa tusa. kazkaip silta pasidare.
dabar sedziu prie kompo. renku medziaga apie Pauliu Normanta (tiksliau idomius interviu). ir galvoju. poto kai surinksiu eit miegoti. ar dar kanors paveikti.
galva keistai svaigsta. bet cia ne eilinis 'piktumas'. cia pritvojimo atchodai. zodziu. ziauriai cia pasakiau.
eisiu turbut dar vitaminoC.
vitaminas C padeda mastyt. tikrai.
rytoj durna diena (is vienos puses). miegosiu fizikoj, miegosiu lietuviu. pristatysiu Normanta per daile. poto arba eisiu i anglu, arba eisiu i IJAB 'pasisedejima su parukimu'. ti vat...ghm..ciuju antras variantas. o poto vel i vu. vel anglu. tiesa dar reik anglu padaryt.
kazkaip pradejau cia garsiai mastyt.
tai sakyciau laikas labanakt sakyt.
daug prirasiau.
cia padrikos mintys mano buvo.:)

P.s. tiesa dar vakar gavau laiska is LEtterNet (toks international penpals club in germany). pasveikino mane su gimtadieniu. (po laiko, bet nieko). tai linksma.
dabar jau tikrai labos

Posted by ingra at 21.02.06 23:59
Comments

o mykolaitis tai cia aktorius? gal tas kur stop masinoj pagrindinis?

velniava :(

Posted by: elena at 22.02.06 11:36