febrúar 23, 2006

taip.

cia vat siandien perskaiciau vieno draugelio blogo posta. apmastymus apie atviruma ir muzikos poveiki. taigi taigi. kilo daug minciu.
inspiruota viso to parasiau didziuli komentara, kuri nusprendziau ir i sia erdve perkelt. nes komentaras vertas viso posto savo apimtim.
taigi:
copy paste:
**
taip
oj. patiko man sitas tavo postas. tarpkitko daug minciu turiu panasiu. tai cia daug visko kilo galvoj. tai issakysiu.
pirmiausiai zinoma apie muzika (kitaip negaleciau). taigi. kas del tu vaizdu. tai tai jau yra zinok. Yra tokia emo-core grupe Echo Is Your Love (beja viena man asmeniskai idomiausiu grupiu sio stiliaus..ir siaip. miela sirdziai) taigi. elementarus pavyzdys. yra tokia daina..dabar tiksliai nepasakysiu pavadinimo, bet daznai sukasi mano playliste. Man visad jos klausant kyla tam tikri vaizdiniai (nu cia pasamoniskas dalykas. Man visad betkokios muzikos klausant kyla vaizdiniai, kartais isaugantys i realius kadrus..na anyway. ne apie tai rasau). taigi. ir prikolas tame. kad kai nusiunciau ta daina vienam geram draugeliui. na tik siaip. kad paziuretu kas per muzikyte ir t.t. tai jis papasakojo, kokie jam vaizdiniai kyla tos dainos klausant. didelei mano nuostabai jo galvoje susidare 'klipukai' labiau primenantys video arto darbelius, buvo beveik IDENTISKI su manaisiais. pamaniau siaip sutapimas ir tiek. visko buna. zinai su tom artimom sielom. bet tada jis nusiunte porai draugu ta daina. ir as dar su keletu pakalbejau. esme tame, kad visiem kyla beveik tokie patys vaizdiniai. cia neitiketina. man tai isviso kazkas mistisko..vaizdiniai ant tiek panasus netik savo ideja. bet tiesiog mintis visur ta pati. tai negali sutapti del zodziu, nes ten zodziai nesuprantami, ir siaip nera ten zodziu. taigi. stai tau ir noro issipildymas. lygiai taip pat man mistiskai atrodo kai i daina, tiksliau jos keleta kvadratu yra ikisamas atbulas tekstas. ta prasme irasytas kazkoks..na tarkim kalbejimas, ir jis atsukamas atgal. viena Pink Floydu daina tokia yra. nebepamenu pavadinimo. bet kur atsukus atgal girdisi vyriskas balsas kai sako anglu kalba kazka mazdaug: sveikiname. jus katik atradote slapta zinute nuo pinko..ir t.t. kai isgirdau pirma kart. maniau ispustas burbulas. kazkokia nesamone. bet tada parsisiunciau programele tokia, su kuria galima gabalus apversti, kad viska grotu atbulai is kito galo. ir blyn. vos nuo kedes nenugriuvau. girdejau aiskiai ta teksta. tiesiog AISKIAI AISKIAI. tikrai matosi,. kad specialiai taip padaryta. vat man labai idomu kaip tokie dalykai veikia zmones. cia kaip 25kadras turetu taip kazkaip. nes juk mes isnaudojam tik nedidele dali savo smegenu. labai maziuka procenta. ir nezinia ka ten musu pasamone isdarineja su input informacija.cia praktiskai tu palietei slapta mano tyrinejimu ir apmastymu tema. tiesiog. na daug labai tuo domiuosi. dabar isvis toki iproti turiu. visas dainas, kurias dazniausiai klausau isanalizuoju. perklausau simtus kartu atbulai. kad paaisketu, kodel as prie jos prisirisu. yra dalykai kuriu kolkas nesugebu paaiskinti. manau bus pratesimas sia tema kada.:). nes nu. tiesiog. kada aprasysiu ir savajam bloge apie visokius psichologinius eksperimentus atliktus. su atbulu garsu, su vaizdu ir t.t.
mes net neisivaizduojam istikro ka veikia musu mastymas.
dabar antroji dalis: del atvirumo. taip. atvirumas zostkai tave suvarzo (laisviu prasme). tai yra. tu esi pazeidziamas labiau. nes kuo kolega daugiau apie tave zino, tuo lengviau jis gali pataikyti i tamstos achilo kulna. dabar tokie laikai turbut atejo, vat vakar maciau interviu (o gal uzvakar..na neesme) is tokio filipiniecio, kuris lietuvoj gyvena, fotografas karo. zodziu. jis pastebejo cia apie musu krastuose gyvenancius zmones, kad labai sunku pas mus su bendravimu. nes vyksta amzinas naudos ieskojimas. kiekvienas iesko kur cia iziebti ziezerba kolegos tvarte, kad siaudai greiciau uzsidegtu. ta prasme. kad pasitiketi negalima niekuo. tai cia ta atviruma paliecia. pasakyk kitam savo silpnybes, ir jis zinos kaip tave numarinti. kita vertus pritariu tau. (nors esu del savo kartais 'perdidelio' atvirumo nukentejus gerokai) manau, kad reikia but atviram. nes tik taip busi stiprus. ta prasme. kai kitas zmogus zinos tavo silpnybe tu automatiskai pradesi igauti imuniteta jai. tu tiesiog perkelsi ta svareli salia esanciam zmogui. pasidalindamas savo silpnybem, tu tas silpnybes vis labiau atitolinsi nuo saves. lauzas be zariju rusenimo nedega. nereikia blogybiu laikyti savyje. jas reikia iskrauti. nes kaip ir su kvapu cia. jei dezutej uzdarytas tarkim citrinu kvapas. tai uzdarytoj dezutej jis taip ir cirkuliuoja. bet jei tik atidarysi dangteli. po kurio laiko citrinu kvapo nebeliks. jis pasklis po erdve kol visai pranyks. tai manau su zmogaus silpnybem taippat. reikia tik nebijoti jas pripazinti. o tam reikia stiprumo.
navat kaip cia issipleciau.:)
daug minciu. didelis ir komentaras. jau visa blogo posta galetu apimti.:)

Ingra - 2006-02-23 22:37
**

Posted by ingra at 23.02.06 22:38
Comments

dėl difuzijos citrinų kvapas liks. pabandyk kvepalų buteliuką išpilti iš išplauti kokiom tik nori priemonėm - kvapas liks. čia grynai iš fizikinės pusės, jeigu ką.

panele ingra, na jūsų skyryba tai tiesiog tragiška. negi ir rašinius mokykloje taip rašot? šitą postą suskaičiau, bet skaitydama praeitą tiesiog neištvėriau - nebaigiau skaityti, nors buvo visai įdomu.

Posted by: Merė Raili at 23.02.06 23:27

o kuo mano skiryba nepatinka?

Posted by: Ingra at 23.02.06 23:37

kai išsilavinimas trugdo gyvent - irgi bėda. vai bėda:)
ingra: rašyk ir toliau nesiparindama, bu kai pradėsi save cenzuruot, gausis kramtoškė be cukarus (žodžiu orbit)
`

Posted by: cinikas at 24.02.06 00:47

http://www3.vdu.lt/life/pv/rokas.htm
prašom, jei dar nežinai skaityk, tikėk, šypsokis.

Posted by: vente at 24.02.06 01:20

cinikas: anokia čia bėda, "X" paspausti juk nesunku.

Posted by: Merė Raili at 24.02.06 10:25

hmmz... o trackback nėra nei pas vieną nei pas kitą? šiaip mačiau, kad blogas.lt "[Pagelboje]" neišversta dalis apie trackback.

O gaila... reikėtų pradėti pamažu juos utilizuoti.

Posted by: enc at 26.02.06 21:26

vente: nera nieko labiau nesamoningo kaip PRO LIFE.

Posted by: Ingra at 26.02.06 21:28