janúar 14, 2006

gyvenimas viesajam transporte

inspiruota katibos pamastymu apie troleibusus ir komentaru prisiminiau daug dalyku..

man kartais taip gaunasi, kad trulikuose arba autikuose (pastaruose daug dazniau) vis atsiranda kokiu pasnekovu nepazistamu. labai faina tada buna. ir siaip pastaruoju metu daznai susipazistu su kuo nors viesajam transporte. stai siandien vaziuodama namuciu gavau sokoladi saldaini. miela. tai lyg artejancio gimtadienio proga. reik ji pasilaikyt. bus vietoj torto. kai buvau visai mazute..vos keliu metuku..dar dabar prisimenu, kaip ivairios tetules troleibusuose man dovanodavo tulpes..kazkaip keista..pamenu, kad taip budavo tikrai daznai. viena tetule padovanojo tulpe vien del to, kad pasakiau, kad as nebendrauju su nepazistamom tetom, nes mama man taip liepe. kita, kad uzleidau vieta..raudonos tulpes..turbut del to man jos taip primena mane mazyte.
dar turiu tokia 'padruske' galima sakyt..na bet keista ta musu draugyste:). ten tokia mergycka, su kuria susitinkam arba autobuse, arba stotelej. ir labai daznai sakyciau. :D. kazkaip fun. kazkada bekalbedamos eilines 'keliones namo' metu pradejom apie tai kalbet, jog bendraujam tik viesajam transporte ir taip fun pasidare..autobusine drauge:)
oj..zodziu..
siaip viesasis transportas yra geris..netik del to, kad gali is kazkur grizti/kazkur nuvykti/ar tiesiog apsiniaukusia diena pasnausti..bet siaip. del visu pazinciu tenai.:) ir geru tetu su tulpem. ciuveliu kurie pasaugo tau vieta. berniuku kurie dovanoja saldainius. mergycku, su kuriom gali pakalbeti tiesiog apie greta miegancia ar knarkiancia persona. ir siaip del to, kad gali stebeti zmones ir mastyti apie daugka..arba tiesiog..ziureti pro aprasojusi langa..:)
:)minciu banga cia man kazkokia buvo katik:D.

life is cozy

Posted by ingra at 14.01.06 17:42
Comments

Viesasis transportas bus vienintele vieta, kurioje as bloginsiu, kai ten integruos kompus ir interneta .)

Posted by: enc at 15.01.06 19:44

kaip tik vakar įskaitėm - taxi jau integravo.
http://www.bite.lt/apie/spcentras/pr/?psl=3&BID=ivgmr11yiqvim4495epalahl33itha6g

Posted by: opit at 15.01.06 20:39

Taxi neturi tokio 'visuomeninio' šarmo, kurį turi troleibusai. Be to pabūsiu materialistas ir paminėsiu važinėjimo kainą .)

Posted by: enc at 15.01.06 22:11

enc: cia ne ad hominem, o tiesiog asociacija.
kai ateitis beveik pasiveja busimojo laiko sakinius ')

Posted by: opit at 16.01.06 00:26

O as taip ir nepakalbu su savo autobusiniu berniuku... http://blog.hardcore.lt/China_aqua/2006/01/vyrai_jos_gyvenime_1.html

Posted by: China_aqua at 16.01.06 09:42