febrúar 27, 2005

sypsenos isreiskiamos muzika

taip ilgai as cia tylejau, kad net negera darosi.
tiek visko daug ivyko, o as vis tylejau..negerai...nes norisi pasidalinti savo mintimis su zmonemis ne tik garsine kalba, o ir kitokiais zodziais..kuriu galbut niekada neiseis istarti lupomis..
pastaruoju metu labai keistai jauciuosi. nebemoku sustabdyti laiko taip, kaip anksciau. dabar valanda prabega kaip minute. ir nesuprantu kodel..tiesiog..turbut viskas perdaug greitai aplink mane sukasi.
kartais, tomis akimirkomis, kai susitinku su savimi, besiurbciojant balta kava, apmastau daug dalyku. iki siol mane kankina klausimas..kodel taip daznai atsiduriu su vienais ar kitais zmonemis, vienoje ar kitoje vietoje...ir kaip keista pasidaro..kai supranti, kad jei tavo akys tam tikru laiku nebutu atsisukusios i viena ar kita puse, dabar gyventum visiskai kita gyvenima. Kvaila gyventi analizuojant gyvenima? galbut..
**
as buvau isvykus, kur sniegas nera toks saltas ir kur zmoniu sypsenos isreiskiamos muzika...apturejau turbut viena geriausiu savo gyvenimo isvyku..dvi savaites gyvenau Lenkijos miestelyje pavadinimu Swieradow..idomus miestelis..tarp kalnu..jei kalbant apie stereotipus, kuriu milijonus patys prisikuriame, tai Swieradowas visiskai "neLenkiskas"..labiau primena Sveicarija (kurioje tiesa man teko buti tik pora valandu). Kalnu miestelis pilnas sniego...pabundi ryte..giedras dangus...sniege atsispindi saulute, zmones sypsosi, o popietiniai muzikos garsai vercia susimastyti. Turbut viskas nebutu atrode taip graziai be zmoniu, kurie buvo kartu. Lietuviai ir Lenkai...mane zavi visi dalykai, kurie vyksta Komunos principu..kai susikuria (nors ir laikina) bendruomene, kuri tam tikra laika gyvena tais paciais dalykais, daro ta pati, sypsosi taip pat, verkia tom paciom asarom, geria ta pacia arbata, beria druska i ta pacia cukrine.
Po Lenkijos nebegaliu sustabdyti akimirku...tiesiog negaliu apciuopti laiko..o anksciau galedavau...nors trumpam. Galbut viskas aplink mane per dideliu greiciu lekia. Per trumpa laika ivyksta tiek daug dalyku, kad nespeji uzfiksuoti to laiko trumpumo..o gal taip geriau..maziau analizuoji..
labai keistai jauciuosi...tokia...nei liudna nei linksma...tik kazkas kirba mano viduje..ypac patikrinus elektronini pasta, kai skaitau laiskus, smsus..., gaudau svyturelius.
myliu technologijas..ju pagalba daug lengviau islaikyti kontaktus, islaikyti zmoniu mintis, kurios taip toli susikuria. Jos betkuriuo paros metu gali pasiekti tavasias.
Keistos mintys mano siandien...
tiesiog mano galvoje viskas pernelyg kunkuliuoja..
mintis pasiekia minti..nukrypsta ir keliauja toliau..

Posted by ingra at 27.02.05 22:51