maí 20, 2004

P.S.

cia pasirasysiu kaika, kad jeigu pamesciau sasiuvinuka, kur susirasius (o taip gali nutikt, nes visur ji tampausi) tureciau kur pasiziuret:))

Remigijus Merkelys kocertas dviem: fortepijonui ir orkestrui „Septintas dangus“
Mindaugas Urbaitis baletas „Acid City“
Rytis Mažulis „ajapajapam“
V.V.Barkauskas „Stabat Mater“
K. Antanėlis Solveigos daina iš operos „Peras Giuntas“
R.Mažulis „Čiauškanti mašina“


na vat....
o siaip tai cia nereali muzika zinokit....klausiausi issiziojus...per muzikos pamoka...cia mazdaug...pagal muzikos mokytoja “kitokio stiliaus„arba„avangardine“ muzika....rasau kabutese, nes muzikos mokytojas sake...vatt....
bet siaip tai cool...
jei kas turi on PC arba in CD, arba jei kas zinot kur gauti visa sita, ar bent dalele muzikos, tai pls.: rasykit prie komentaru arba i e-maila...nors geriau prie komentaru...acioo jums labai.
labanakt

P.s. siandien padariau toki visai nieko trafareta...su bjork...

Posted by ingra at 20.05.04 00:59
Comments

šitų kūrinių neturiu, bet turiu kažkiek kitų, kurių autoriai tie patys

Posted by: br at 20.05.04 07:45

pagaliau muzikos pamokos pradeda patikt. baigėsi visosi klasicizmai, romatizmai ir kiti marazmizmai.

Posted by: mntlz at 20.05.04 08:21

manu kai Keidžą prieisit būsit laimingi:)

Posted by: domicėlė buvo negraži at 20.05.04 15:41

btw gal turit ko nors apie elektroninę muziką? lietuviškai. bo kažkaip tingisi verst ir allmusic.com. /me per visą semestrą tesugebėjo 1 pažymį gaut

Posted by: mentolis at 20.05.04 15:52

o man siaip muzikos pamokos niekada nebuvo "kancia".
kas del tam tikru epochu muzikos, tai nereiketu jos taip nuvertint. Klasicizmas yra viso ko pagrindas kas yra dabar, nes tie visi kompozitoriai (bent jau kuriuos isvardinau) irgi pradejo nuo klasicizmo. Klasika - laiko patikrinta muzika. ir siaip visai nieko. as asmeniskai dafiga metu su ja vis susiduriau ir dar susiduriu. Kas del Romantizmo, tai isvis super muzika. nezinant ir neismanant siaip geriau butu neteigt kazko absurdisko.
cia mntlz buvo skirta, nes niu tiesiog...:)
tiesa...
neaisku ar sita muzika, siuolaikine..vadinamasis "avangardas" isliks taip ilgai, kaip isliko klasika, romantizmas ar barokine muzika.
pagyvensim pamatysim...tiksliau nepamatysim, bet kazkas po musu pamatys:)

Posted by: Ingra at 20.05.04 19:45

"neaisku ar sita muzika, siuolaikine..vadinamasis "avangardas" isliks taip ilgai, kaip isliko klasika, romantizmas ar barokine muzika."
px ar isliks. svarbu tai, kas dabar priot.

Posted by: opit at 20.05.04 21:00

nu siaip ne px, jei neisliks. Aisq svarbu, kas dabar priot. bet visviena

Posted by: Ingra at 20.05.04 22:29

imho suknistas arhaizmas, kad kažkas kas buvo seniau tai taip gera ir nuostabu... jei yra nuostabu ir gera galima surast tam priežraščių ir nx imho atrodo kad nereikia vertinti kad klasika, kas daugeliui patiko bus amžinai.

Archeologai randa žmonių užkluptų ugnikalnio išsiveržimo palaikus. Ar tai kraupu ar nuostabu?

Posted by: nerd at 21.05.04 12:48

ingra, ne taip supratai.

klasika yra gerai. tik jos kažkaip pro visus galus tik byra tik byra, kaip smėlis einant pležu su basanožkėm. po kiek laiko tai užknisa ir pradeda nervint, nepabandžius užsikast į jį ir pagulėt, pakaifuot kai jis po truputį įšyla, kutena padus, pilvą. pradeda kutent ir staiga pašoki apimtas visiškos palaimos.

per muzikos pamokas pagrojo tos klasikos ištraukų per SQNY magneto/kompaktolą, bet tai tebuvo eilinės nuotrupos.

bet kai pagrojo XX a. pirmųjų dešimtmečių vokiečių kompozitorių (bbz kieno, fpadlu buvo užsirašinėt) - išgirdau kažką naujo. kažką įdomaus, kas ir sužavėjo. galbūt tik tam kartui. man "amžinosios vertybės" skamba kažkaip lėvai. kaip sako opit svarbu dabar priot ir gerai.

klasikos klausysiu kai būsiu senas snobas. sėdėsiu ąžuoliniam oda aptrauktam fotelį su aukštų kampuotu atlošu, cvekais 5cm atstumais susmaigstytais tvirtinant odą. gersių žalią arbatą. už nugaros stovės gigantiška biblioteka su 3 skirtigais viršeliai knygų, kurios viena nuo kitos skirsis romėniškais skaičiai (nenutuokiu ką ten galima rašyt jose. tikriausiai ten budaforinės, skirtos sudaryt kažkokiai iškreiptai iliuzijai apie "rimtą literatūrą"), bus uždaryta durelėm su stiklu ir užrakinėta mažyčiais rakčiukais, kurie visi bus palikti spynose. šone stovės kopečios, jei kartais norėčiau pasiek kažką nuo viršaus. kitam kampe bus krūva originalių kompaktų su "klasika".

Posted by: mntlz at 21.05.04 22:13