september 14, 2003

O_o

kaip gera, kartais sedeti isisupus i savo megiama ruda, siek tiek nusepusi megstini, klausytis keistos merginos balso sklindancio is kompiuterio koloneles del ijungto WINAMPO, narsyti art.scene ieskant kazko praleisto ir klausytis, kaip visi aplinkui klykauja ir kitaip emocionaliai reaguoja i tikriausiai tapati dalyka.
kartais apima toks, jausmas, jog kaimynai su visomis lubomis igrius pas mane, o klykaujantis tetis gretimam kambary pakenks ausu bugneliams. Kartais televizoriaus garsai uzgozia keista, garsiai sklindancia muzika.
Kartais pasidaro keista, kai pagalvoji, kad zmonem, kuriem rodos visai niekad nerupejo krepsinis, staiga, per europos cempionato finala jis pasidare svarbus. Staiga dauguma pasidare dideliais patriotais ir t.t. Kas per dirbtinumas? Mazdaug:reikia ziureti, is pareigos reik. Kas per reikia? Is kokios dar pareigos. Juk kiekvienas turi teise rinktis.
Ir negi daugiau nei puse lietuviu turiu tiek daug laiko, kad dar galetu isijungt televizoriu ir ziuret krepsinio rungtynes. Negi jie nesidomi kitais daug idomesniais dalykais? niu gal ir idomu....man asmeniskai krepsinio ziurejimas per tv nesukelia jokiu emociju, nei teigiamu nei neigiamu. tiesiog tai nepriot:)).
Keistas zmoniu poziuris i visa tai: KAIP TU GALI NEZIURETI TOKIU SVARBIU VARZYBU? juk VISI ziuri?
krc
VERY FUNNY

Posted by ingra at 14.09.03 22:57
Comments

jep.. teise rinktis yra.. kita vertus, yra draugai su kuriais malonu praleisti laika, kartais norisi ishsiliet, o krepsinis tam suteikia nebloga galimybe..
o siaip - su pergale :))

Posted by: paripari at 15.09.03 01:36

nežiūrėjau nei vienų rungtynių

Posted by: luddite at 15.09.03 11:40

don't watch things... do them!
(c)crimethInc

Posted by: katiba at 15.09.03 15:46

Aš irgi nesuprantu tos visuotinės laimės; ir pats mieliau žaisčiau krepšinį, nei jį stebėčiau; ir išvis ar tokia tai garbė valstybei turėt krepšininkus-čempijonus? taip. galima džiaugtis laimejimu, bet iš kur tiek laimės kad apie tavo valstybę išgirdo, jei pats, tikriausia, galvoji kad svetur geriau negu čia. ir su draugais manau daugiau gerų dalykų galima nuveikt nei " valandas stypsoti prieš telika. pats aš mielai pažiūrėčiau ... tačiau ne krepšinį, bet į tą bandos euforiją

Posted by: Loading at 16.09.03 15:17

o įdomiausia tai aptarti tai, kaip kas nežiūrėjo. aukos

Posted by: pr pr at 16.09.03 21:00

ir siaip, idiotishkiausias dalykas, kai sako "Mes laimejom!", patys nix neprisideje

Posted by: opit at 17.09.03 10:42

man tai jus juokinga. norite suvaidinti protingus ir gabius - geriau pazaisti paciam, negu ziureti rungtynes. ar visi moka taip zaisti? gal geriau tada nepirkime megstamos grupes irasu, sugrokime patys. don't watch it, do it... juokinga. kodel visi taip dziaugiasi ta pergale? galbut todel, kad ne tiek jau daug TIKRAI BENDRU, visai tautai bendru dalyku yra, kai kiekvienas gatveje zino, kas atsitiko. sportas visais laikais buvo azarto reikalas, tad nieko cia naujo.
o kas del dirbtinumo... as pats krepsinio nekenciu zaisti, ir vietiniu rungtyniu niekada gyvenime neziuriu. man zymiai labau patinka futbolas, bet kai buna koks nors stambesnis cempionatas, mieliau isijungiu krepsini, nes visada malonu sirgti yra uz savo komanda, nors galbut su ja nieko bendro ir neturi. visa tai velgi yra azarto (ne tik sportisko) reikalas, palaikyti savus, stengtis padaryti geriau nei kiti... galbut kai kurie zmones jo tiesiog neturi.
o kas del "Juk kiekvienas turi teise rinktis" - niekas tau nedraudzia rinktis. man kartais pasirodo, kad zmones, skelbiantis sias idejas, yra kiek pasimete ir tarsi atsiklausia kitu, "ar is tikruju?" ir be to teise rinktis dar nereiskia, kad gali brukti savo nuomone. atrodo, jog plauki pries srove tik tam kad plauktum, ir teleskeni garsiai rankomis - kad visi girdetu - as ne tokia, kaip visi. buk ne tokia, bet skelbti to nebutina - kazkas, kas nores, tai tikrai pastebes.

Posted by: smd at 18.09.03 22:31

tiesa, nieko asmenisko, siaip, tavo poziuris per visa cempionata mane taip slege ir nervino:P

Posted by: smd at 18.09.03 22:32

smd: as nemanau, jog plaukiu pries srove ir garsiai ploju rankom. as nemanau, kad as netokia, kaip visi. as lygiai tokia pat (niu siuo metu, del tam tikru detaliu mano burnoje tikrai netokia, niu bet kiek suprantu ne apie tai kalba:)). IR isvis, nekisu savo nuomones kitiem.
suprantu, kad tave nervino mano nuomone, nes ji nebuvo tokia kaip tavo (tai naturalu), kad per cempionata uzknisau...bet:))...neik su manim parukyt per pertraukas jei nenori girdet mano nuomones apie viska:))))..
nieko asmenisko cia nera

Posted by: Ingra at 21.09.03 21:28