« rytas su naujais treidmarkais | Main | pavasario planai »

pirštinės vs. kelnaitės

Dabar dovanas eisiu pirkti tik vienas. Vėl vietinis mailing-list'as.

Jaunas vyrukas sumanė savo naujajai širdies draugei per Kalėdas nupirkti dovaną. Kadangi jie susitikinėjo dar ne taip jau ilgą laiką, jis rūpestingai apsvarstęs - nusprendė - pirštinių pora bus kaip tik tai. Romantiška, ir ne taip asmeniška. Pasikvietęs savo draugės jaunesniąją seserį, kad ji padėtų išrinkti dovaną, kartu nuėjo į parduotuvę.

Galiausiai nusprendė, kad tokia proga labiausiai tiks baltos spalvos pirštinaitės su plonu kailiuku viduje. Jaunesnioji sesute sau nusipirko rausvas kelnaites. Suvyniodama dovaną pardavėja netyčia pirkinius sumaišė, taip, kad sesuo gavo maišelį su pirštinėmis, o vaikinas puikią dėžutę su kelnaitėmis viduje.

Vaikinas parašė laiškelį, pritvirtino prie kaspinėlio ir paprašė, kad dovana būtų nedelsiant pristatyta jo draugei. Laiškelyje jis parašė:

Brangioji, sveikinu Jus su Kalėdomis ir siunčiu kuklią dovanėlę. Išrinkau tai, ko, manau Jums reikia, nes pastebėjau, kad Jūs turite įprotį nenešioti jokių, kai mes vakarais išeiname pasivaikščioti. Aš būčiau išrinkęs ilgas ir su sagutėmis, tačiau Jūsų sesuo nešioja trumpas ir kaip man parodė - jas iš tiesų galima lengvai numauti. Jos yra subtilaus, vos pastebimo atspalvio.

Pardavėja norėjo įsiūlyti kitokias, panašias i jos pačios. Ji netgi parodė savo, kurias nešiojo paskutines tris savaites, bet man nepatiko - jos buvo jau pakankamai nešvarios ir dėmėtos... Beje, nežinojau, koks Jūsų dydis. Kadangi pardavėja labai panaši į Jus, paprašiau, kad pasimatuotų - atrodė šauniai.

Kai panešiosite, jos lengviau nusimaus, bus itin patogios. Kai jas nusimausite - nepamirškite gerokai į jas papūsti oro, nes natūraliai jos nuo nešiojimo sudrėksta. Reikia, kad kai jų nenešiojate - prasivėdintų.

Brangioji, taip laukiu rytoj mūsų pasimatymo, kad būčiau pirmasis kuris jums jas užmausiu. Nenorėčiau, kad kieno nors kito rankos jas liestu!!! Tikiu, kad Jus šią dovaną priimsite su tokiu pat jausmu, su kokiu aš ją dovanoju. Aš tiesiog degu iš nekantrumo - negaliu suskaičiuoti bučinių, kuriuos aš ant jų palikau ir paliksiu. Karštai bučiuoju tai, kas jose retkarčiais būna...

Su meile, Tavo Džonas.

P.S. Kaip man paaiškino ir parodė pardavėja, pagal naujausią madą jas reikia nešioti kiek atraitojus, kad būtų galima matyti šiek tiek kailiuko..

Comments

Gerulis. Kas vyko kitą dieną - aišku. Kumštukas lovelėj prieš miegą...

manyčiau čia jeigu pasisekė .)

labai tikiuosi kad vaikinų, rašančių tokius paaiškinimus prie dovanos, nėra. net jei ir būtų pirštinės, vis tiek būtų juokinga bei graudu.