« Daug gūgliaus naujienų | Main | wired!!! »

minedui ne!

aš suprantu, kad neįgaliųjų integracija į visuomenę yra geras dalykas, tačiau šito jau per daug. dabar jau rimtai pradedu akciją prieš Minedą.

Comments

"Dabar per bandymus studijoje žmonės man plojo", – pasitikėjimu tryško Minedas.. :| liūdna.

kuris ten plojo??

am tik iš tos ikonos nelabai aišku ar tai minedas ;)
Aisku reik prirašyti minedui ne, bet vistiek reiktų kažką geriau padaryt ;)

Šiandien kaiptik radau vieną iš tos pačios serijos: http://flickr.com/photos/pawka/375336722/

Ir viskas dėl to, kad kalbam apie tai, dedam tokius post'us, ir galbūt žiūrėsim tokias laidas... ;\

madman tiesiai i viduri pataike.

o man patinka, kad jis yra, nes netikiu, kad "lietuvos muzikos scena gali pakilti'"kaip kad sako "kritikai"/"ekspertai", nes tikroji scena(os) kila ir puola jiems to nematant, o jie toliau augina norincius patekti i dangu per kelia i zvaigzdes, todel man labai patinka, kad atsiranda toks simbolis, kaip Minedas, nes jis parodo ant kiek supuvus visa si "kultura", ant kiek poxui gamintojam ir vartotojam, kad galima net neziureti prekes kokybes, nekalbant apie islindima is uz siu ribu.
todel - go Minedas! ;)
girdejau, kad lyg eis pasibandyt i eurovizija, ar tai jau ejo, tai manau, butu smagu, kad mamontovas su sharu ji isrinktu! ;)

ai, vėl pamirŠau! ;)

o iš kitos pusės, negi ne pochuj tie visi minedai, karkleliai ir visi kiti? juk svarbiausia, kad tu pats suprastum, kas yra zjb ir kas ne, o minedų gerbėjų tai čiūju visada buvo ir bus, žiūrinčių į tokius atlikėjus ir žvengiančių, tuo tarpu koks nors minedas išpisa jų pinigines ir smegenines.

o gal čia toks, tipo, pavydas, kad va, lochas uždirba daug pinigų, o aš, visai nelochas, putiovas bachūras, bet neuždirbu

anyway, šitas postas taps tik dar vienu kabliuku gūglei užsikabinti, o minedas galės pasigirti minimas įvairiuose bloguose. taip kad tokiais straipsniais chuj tu ką gero pasieksi, imho ;)

xdirtx: jis jau bandė eit į euroviziją, ir jį ten tiesiai šviesiai išvadino ligoniu. pacituosiu samą ir mamontovą "tai pastatykit ant scenos žmogų be kojų ir liepkit jam šokt, o po to visi smagiai ir garsiai pasijuokim". mano akim žiūrint, visas tas diskutavimas apie minedą, netgi jo sudirbinėjimas pvz kriu.lt ar cha.lt paprasčiausiai kelia jo populiariumą. bus ta pati situacija kaip ir su cicinu ar karkleliu, niekas neklauso, visi pizdavoja, be bičas lenda į topus..

mineduij ne!

gaila del eurovizijos.
samas/mamas ciuju isizeide :)

man tai irgi zjb, kad toks yra. ta prasme, čia jau lietuviškoji scena pati juokiasi iš savęs, o jos vidus gi išpuvęs, kaip mes puikiai žinom :)
ir jau geriau tokia akivaizdi pliūcha, nei profesionaliai nulakuotos prodiuserių pizdutės. o lietuvos mainstream scena visada turėjo rimtų problemų, taigi nieko gėdingo aš čia nematau.

minetas valdo!

na manau daug žmonių atsirastų kurie sutiktų kad iš jų taip šaipytųsi bet gautų tokį honorarą man atrodo kad nedaugelis tiek uždirbas o gal net neivienas gal net nei pusės tiek kuo beveik neabejoju :) gal jis ir ligonis bet turtingas ligonis :) dar gal porą metų pasijuoks o poto arba pripras arba užmirš :)

na manau, kad jam vieta ne lietuviškoje scenoje, bet seime. gaila kad manęs niekas ir nesuprato.

NE!

Sveikintina iniciatyva, bet net ir tokios akcijos jį reklamuoja. Ir kas iš to, kad protingesni jį ignoruos, kai bukų avelių banda toliau juoksis jo klausydama, vaikščiodama į koncertus, žiūrėdama tą kažkokią neaiškią laidą ir etc. Jis gi ant to laikosi, o ne ant to, ką apie jį galvoja mąstantys.

Anyway, ne jis, o būtent tie jo draugeliai-prodiuseriai nusipelnė gaut gerai iš kanopos snukin.