« atidarom kepyklą | Main | tutti »

gedulas

šiandien pratryniau savo mėgiamiausia editor'ių visiems gyvenimo atvejams: html-kit. laikina pamaina - crimson editor, bet tai kad kažkaip man jis netoks jaukus. gal reikia laiko priprasti .(

Junglist rekomendavo phpeclipse. verta susimąstyti. žiūrėsim kas bus toliau, o iki tol - liūdim...

Comments

o kodėl pratrynei?

labai lėtai updeitinamas;
kreivas utf-8 supportas;
tenka pasiknisti su failų plėtiniais, kad juos atidarinėtų, o ne siūlytų išsaugoti, etc.

žinoma, įdomu būtų sužinoti, ką tu naudoji. mano esminiai reikalavimai: utf-8 ir transparent-ftp support'as ir freeware!

eclipsę.
visko dar neišsiaiškinau, bet tai, ko man reikia ir ką anksčiau dariau per tris vietas turiu - kad ir integruotą cvs, ir šiaip, su supračium padarytas daiktas.

jedit.org

kas nors bandėt latex'inti su crimson ar jedit? ar gal žinot kokį gerą tools'ą dirbti su latex, kuris folding/unfolding palaiko (ne xemacs ir vi)

html-kit man yra velniškai nepatogus griozdas, kurį susikonfigint (jeigu apskritai įmanoma) užtruktų ilgiau nei vim.

ir kuo tau nepatinka html-kit utf-8 supportas? na taip, atskiras dialogas norint rašyt utf-8 yra blogai, bet html-kit yra ~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!---------------VIENINTELIS-----------!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~ windozinis editorius, kuris moka nedet byteorderio i utf-8 failus. jeigu tarkim sablonus konstruoji is atskiru failu, tai viena sablona idejus i kita, dokumente atsiranda du byteorderiai, kas veda prie triju kringeliu ekrano virsuje atsiradimo.