« december 2004 | Main | februari 2005 »

januari 27, 2005

Ataskaita apie maistą

Taigi vakar, loading kvietimu buvau nuėjęs į "Seth" kavinę senamiestyje pasiklausyti candycactus organizuojamo pokalbių vakaro. Vėlavau (kaip visada), bet ne tame esmė. O viskas buvo maždaug taip...

20:30 pravėręs kavinės duris pamačiau daug jaunimo stovinčio ratu tarp kurio buvo ir pats fermos vierchas. Iš pradžių pagalvojau, kad ne ten pataikiau, bet po to paaiškėjo, kad viskas vyksta pagal planą ir visas ratukas tebuvo "Start-up" žaidimas/apšilimas/whatever.
Kita užduotis buvo bene pagrindinė (kaip gerai, kad atėjau pačiu laiku). Iš kepurės visi traukė įvairių spalvų popieriukus pagal kurių spalvas žmonės turėjo būti suskirstyti į grupes.
Grupių buvo apie 5'ias (pataisykite jei klystu). Kiekviena grupė gavo po didelį popieriaus lapą (spėju A1 formatas), markerį, staliuka, kėdes ir turėjo pasvarstyti "in general" tema "Ką valgai - tas esi". Diskusijų būtą įvairių. Pradedant nuo "nepirkimo supermarketuose dėl globalinių pasekmių" iki "jokio skirtumo ar višta paskersta pas ūkininką ar fabrike".
Tikras relaksas, sangvinikams ir cholerikams garantuoju socialinį rojų.
Turiu paminėti dar ir "Kokios dar temos būtų įdomios?" pakabintą plakatą. Jis tikrai neliko tuščias. Kelios temos, kiek prisimenu:
- Humoras geriau nei stresas;
- Alternatyvūs energijos šaltiniai;
- Diskriminacija: yra ar norėtųsi, kad būtų?;
- Mes gyvename ar jie mus valdo?;
- Atviro kodo/nemokama PĮ: ką Jūs remiate?;
- Intelekto nutekėjimas į užsienį: kas kaltas?;

Kiti pokalbiai: 2005-02-03 klube "Intro", Maironio g.3, Vilnius. Valandos nepamenu. Parašykite komentaruose.

Ačiū už dėmesį

januari 26, 2005

dirbu kaip serveris

per 8 dienas 50GB trafikas. ir viskas per šitą gražuolį

januari 25, 2005

alkagalizmas?

Kuo daugiau iš vakaro prisigeriu, tuo anksčiau atvykstu į darbą. WTF? vakare iš viso negeriant darbe atsirandu tik apie 11:00.

januari 24, 2005

Offspring

I have a baby to take care of.

januari 21, 2005

Chaos Theory

It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world.

januari 20, 2005

rytinė mankšta

žiūrėjau pro langą, kaip žavi mergina kirviu kapojo praeiviams nugaras.

januari 12, 2005

ko_kiti_nežinojo

23:40, kalvarijų turgaus stotelė. ausyse kalena DB'n'Dara_break-beat_science_crew_mix'as.mp3. pasiimu paskutinę cigarėtę iš savo sulamdyto marl**ro pakelio. užsirūkau. ateina sena ku*va. paprašo cigarėtės. sakau, kad neturiu... o jeigu:
- aš nebučiau užsirūkęs paskutinės cigarėtės, bučiau atidavęs jai. ji būtų patikėjusi, kad prie kalvarijų turgaus dar galima sutikti gerų žmonių. ji nebebūtų sena ku*va.
...bet ji to nežinojo.

23:58, atvažiuoja 26'to reiso autobusas, su dideliais titrais: 'grįžta į parką'. lipu vidun. 'fuck it' galvoju, bent jau iki kuro aparatūros pavažiuosiu. lipu vidun. ten - likę žmonės važiuojantys iki 'žalgirio'/'šatrijos'/'whatever' stotelės. paskutinėje man galimoje ('kuro aparatūroje') išlipu aš ir dar vienas vaikinukas. truputį asocialus. atrodo. taip pat su ausinuku... o jeigu:
- aš bučiau užkalbinęs jį ir paklausęs kokios muzikos klausosi, manau nebūtų buvusi tokia ilga kelionė namo į baltupius. mintyse aš jau kalbėjausi su juo, planavau, kad būtų galima apsikeisti mp3 laikmenomis.
...bet jis to nežinojo.

januari 7, 2005

hierarchija - tai žemės trauka...

...ji čiulpia

padariau kelias įdomias ir, turbūt, sau nelabai malonias išvadas. paveldėjimas yra tarsi uždelsto veikimo bomba. bet tiktais tuo atveju, kai parent objektas neturi pasirinkimo kam atiduoti dalį savo turto valdymui. t.y. child is the one and only.

iš pradžių viskas gražu, oranžiška. gražu, kai bando tave pripratinti prie vis didėjančio turto, valdžios, privilegijų, etc. bet... (manau, jūs, mano mielieji, supratote - šitas žodis yra privalomas) kai nurodinėjama kaip reikia valdyti visą gautą grožį susirauki, bet prisitaikai. o po to daromos reformos tampa priežastis paveldėtojo asasinacijai.

januari 6, 2005

EOF

atsigavęs.
jau atsigavęs..
po naujųjų euforijos...

buvau niekšas ant bangos. madingai geriečiams pasižadėjau būti geras. pseudo-pankams ir kitoms socialinėms minimoms pasižadėjau toliau viską griauti. sau nieko nelinkėjau, nes nežinojau kas esu. bijau, kad man pradeda patikti socialinis gyvenimas, kurį puošia vienas mielas gyvūnėlis

p.s. paranoja ilsisi