« silpnybė | Main | cycle »

just toying

Ah... Čia Jūs. Atsiprašau už pavėlavimą. Heh... mat... daug klientų. Iš karto prie reikalo. Prašau Jus prigulti. Aprišu riešus ir čiurnas spygliuota viela. Tik šiaip, kad nepabėgtumėt, jeigu gydimas dar nebūtų užbaigtas. Hmmz... nuo ko čia dabar pradėjus? O! Reikia pasirūpinti, kad nedrumztumėt kitų klientų. Taigi ne kiekvienam patiktų išgirsti rėkimą "Padėkit, man odą lupa!!!". Taigi... Kuom čia Jus užkimšus? Ehmz.... Nekenčiu ilgai galvoti. Žvelgiam savo arsenalą: skalpelis, pjūklas, benzininis pjūklas, plyteliu pjaustymo aparatas... Ne, ne ir dar kartą ne!!! Po velnių, kaip čia Jus užkišus. Ehmz... Karališkas vanduo!!! Labai gerai. Manau jis neturėtų turėti problemų su Jūsų balso stygomis. Nors... nemanau, kad po to dar turėtumėte netgi spranda. Netinka. Tiek to. Užteks pradžiai daug lipnios juostos.

Mėgstu švarą. Iš pradžių, manau, reikėtų nuprausti kojų odą. Pasiimam skalpelį ir lupam viską iš eilės. Kojų pirštų manau nereikės. Tarp jų tik dar daugiau purvo atsiranda. Kur gi tos replės. Ah.. labai gerai. Daug geriau. Kur dabar mano custom-made bulvių skutiklis? Labai geras tulzas. Dirba dviem režimais: depiliacijos ir odos lupimo. Hmmz... Odą nulupom. Kur dabar mano dezinfekcinis skystis? O! Tikėkimės odos pH sutaps su šios rūgšties. Tik nesijaudinkit. Prilipdysiu su momentu. Labai gerai veikia. Ir randų nesimato!

Ajajajai... Jūs turbūt labai mažai valgote. Kažkaip labai negražiai išsikišę dubens kaulai. Palaukite, tuoj patvarkysiu. Minutelę. Reikia tiktais kaltą pagalsti.

Dailinti šonkaulius kažkaip per daug darbo būtų, o aš tikiu - Jūsų buidžetas taip pat ribotas, taigi... Ką čia dabar sugalvojus? O! Labai gerai. Vakar kaip tik kaimynas atnešė likusius skardos po stogo remonto. Aš dingsiu šešioms akimirkoms iki sandeliuko. Vinučių reikia. Jūsų šonkauliai pasirodo yra mažesni, negu pasirodė prieš nulupant odą nuo krūtinės ląstos.

Na kaklas atrodo tvarkoj. Pereisim prie dantų. Nagi, nusišypsokite. Hmmz... Priekiniai truputį išėję iš bendros linijos. Reiktų patiesint. Nors darbo taip pat per daug. Manau teks imtis drastiškų priemonių. Auginsite iš naujo. Po tokio pašalinimo jie tikrai greičiau ataugs. Kur gi mano beretta? Sukaskite iltiniais dantimis mano pistoleto vamzdį. Pasiruošę? 3... 2... 1... Klinkt! Ot velnias, užmiršau įdėti šovinių. Atsiprašau už nesklandumus. Tiek to. Per kitą apsilankymą būtinai patvarkysiu.

Beje. Naujas mados šūksnis - akių stiklo kūnai nosies šnervėse. Kadangi Jūs esate pirmas klientas drįstantis išbandyti šią naujovę, tai Jums nieko nekainuos.

Comments

fascinated, perhaps you could give me out the secret of this fine doctor's location? i have a feeling we have something in common.:)

i'm not giving out addresses to strangers .P Only through my dead body

well that can be arranged :D

staciokiska. megejiska. ne mano skonio.

įdomu, kaip pati sugebėtum...

manau, zinai kur pasiziuret, kaip galiu ir kaip darau. Lok i sveikata.

žiūrėjau. nieko fatališko neradau. ir nemanau, kad dėl to verta loti

ne visi siekia fataliskumo. ir del to neverta bandyti daryti to, ka kiti daro geriau. o daug siurpiu vaizdu yra per daug banalu, kad butu ispudinga.