« status | Main | feeling jam on the cross-road of my heart »

Luko laiškas

Nežinau net kaip į tave kreiptis.
Tavo KODĖL KODĖL KODĖL KODĖL. 500 KODĖL. Fuck! Kaip sunku rašyti. Saule, aš tikėjausi, kad tu suprasi. Mažoji mano Saulute, tai tik dėl taves, patikėk, mažute. Nekaip negalėjau susilaikyti neparašęs. Žinai, dabar labai norėčiau, kad tu ant manęs šauktum kaip tada pas mane. Šauktum, mėtitum o aš tik žiurėčiau ir šipsočiausi. Kaip tu sakai - vesčiau tave dar labiau iš proto. Aš visada mylėsiu tą saulutę kuri atrodo tokia švelni, bet kartu ir deginanti. Einu iš proto kai tu pyksti! Tu tai kuo puikiausei žinai. Agnieška man parašė laišką. Išdėjo viską ką ji apie mane mano. Rašė marelis, tomcius, kt. Pasakojo kaip tu. Negalvok, kad man neberūpi! Damn, tu man visada rūpi ir rūpėsi!!!! Tai jie man papasakojo. Išvadino paskutiniu idiotu psichu. O aš galvojau, kad jie savi. Blyn, girdėjau, kad Frick&Saulys prie taves lindo! Px dabar ne apie tai. Gal ir gerai, kad jie tavim dabar tipo rupinasi. Aš pats jų prašiau. Fuck, kodėl nieks nesupranta,kad tai tik dėl taves!!

Kai gavau tavo KODĖL visa laiką nenustojau parintis. Galvojau apie tave. Negi tu manęs tikrai nesupranti? Aš myliu tave. Nenoriu taves taip prarasti. Visą laiką prisimenu kai mes stovėjom tada apsikabinę tu verkei nenorėjai paleist. Nors aš toli viskas man tave priminė. Rovė stogą. Bet suradau kas man padeda. Taip! Blyn, man jau trūksta žodžių! Aš psychas! Kaip toj dainoj: Псих ..зхо.. Atsimeni, kai liepiai su tokiom akim kaip tada operoj daugiau nebesirodyt. Dabar tos akys kiekvieną dieną bet man tai padeda. Akys kuriom tu šlikštiesi, bet tai aš! Blyn aš! Tai tik dėl taves!!!
Iš tos mano knygos. Jei norėsi perskaiyk ją visą. Daug ką aš jau tau skaičiau. Sakiai, kad neskaitysi, bet perskaičius geriau suprasi mane. Dabar jaučiuosi kaip tu.
...
Būna naktų, kai miegoti-prabanga. Miegoti, kad galėtum nubusti iš blogo sapno. Norėtum, kad tai niekada nebūtų įvykę. Savo gyvenimui norėtum paspaust Delete. Juk, versdamas kentėti kitą, labiausiai žlugdai save.

Meilė-nuostabi katastrofa; žinoti, kad trenksies galva į sieną ir vis tiek didini greitį, lėkti į pražūtį su šypsena, smalsiai laukti akimirkos, kai viskas išlėks į orą. Meilė yra vienintelis užprogramuotas nusivylimas,vienintelė nuspėjama nelaimė,kurios nuolat šaukiamės.
...
„Fan-Čiangas paklausė: kas yra meilė?
Mokytojas tarė: Labiau brangink pastangas negu atsaką - tai vadinama meile“.(Konfucijus)
...
Visos mano bėdos atsiranda iš vaikiško nesugebėjimo atsispirti naujumui, iš liguisto poreikio pasiduoti tūkstančio neįtikimų galimybių, kurios dar laukia, traukia. Tiesiog baisu, kaip smarkiai mane jaudina tai, ko dar nežinau, palyginti su tuo, ką jau žinau. Tačiau ar aš nenormalus?
...
Meilės bėda, man rodos, štai kokia: kad būtum laimingas, tau reikia saugumo, o kad būtum įsimylėjęs - nesaugumo. Laimė grįsta pasitikėjimu, o meilei būtina abejonės ir nerimas.
...
Laimingos meilės nėra.

Laimingos meilės nėra.

LAIMINGOS MEILĖS NĖRA.

Kiek kartų reikės tai kartoti, kad pagaliau įsikaltum į makaulę, bukagalvi?
...
Apima neviltis pastebėjus, kad tau kyla tie patys klausimai kaip ir kitiem. Tai kuklumo pamoka:
Ar esu teisus palikdamas tą, kuri mane myli?
Ar aš šiukšlė?
Kam reikalinga mirtis?
Ar aš darysiu tas pačias kvailystes kaip ir mano tėvai?
Ar galima būti laimingam?
Ar įmanoma įsimylėti taip,kad viskas nesibaigtų krauju,sperma ir ašaromis?

Comments

emo

geras

pabėgti mylint- didžiausias herojiškumas, gaila nebepamenu kieno tai žodžiai.

viskas gerai, kas priverčia judėti į priekį. net jeigu mylimas žmogus to nesupras.

TAIP. Laimingos meilės nėra..
Tokie laiškai gėris!


Em.. Iš kokios tai knygos ištraukos? ;>~

cia viena drauge dave istrauka is knygos, kuria rase vienas is jos draugu .)

Būtų įdomu ją paskaityti.. :]

pasistengsiu gauti.

Beje, čia zirzuke jei ka.. ;>>

atpažinau iš el-pašto .P

um.. miela :]

laimingos meilės nėra. ironiška šypsena. noir soundtrack.