« I., II., III. | Main | l+v+r »

bardakinis mano mot.g. gyvenimas

visai jau sunku pasidare, negaliu rasyti daugelyje vietu, nes darosi pavojinga mano dabartiniam suvokimui. mane kaltina viskuom kuom tik galima, o ypoac ne pastovumu, o nepagalvoja niekas kad tiesiog esu ispindejus ir ieskau labai gero supratimo, nes daznai prisitaikau prie zmoniu, o prisitaikymas ilgai netrunka jei as tik prisitaikau bet nepradedi sutarti taip, kad tiesiog supratimas savaime esantis, o ne sukurta sprisitaikymo. todel manes ir kaltina nepastovumu, ishsiblashkymu ir pastoviu ieskojimu. o kam cia kaltinti jei taip yra naturaliai?
pastaruoju metu taip gavosi, kad buna susipazysti su vienu zmogumi, o poto susipazysti su jo chebra, o toje chebroje kaip sakant ishskristalizuoja kazkas kas yra labai artima dushiai ir netgi kunui. ir ka tada daryti? toliau buti savo vietoje, nes vel busiu apkaltinta nepastovumu? ir vel maudytis intrigu pelkese? kaip visada, kaip visada...
ogi taip atsitiko kad susipazinau su vienu zmogumi, visai smagu su juo bendrauti, bet tai yra pastovi kova, arba as laimiu ir tempiu pavadeli, arba jis, bet jis pavadeliu nemegsta, o kai as tempiu pavadeli tai jis arba kencia arba jam normaliai atrodo,, as truputi kerstauju, nes jau panasioje situacijoje labai pasitampiau ant pavadelio tai dabar pati truputi kerstinga, dar motera AS, tai atleistina.
tai vat o poto po keliu savaiciu susipazinau su jo draugu, nes tiesiog sedejom vienas salia kito apsiruke ir diskutavom, maniskis (takim pavadinam ji linu) jau visai buvo nesnekus ir besmingas, o tas kur man artimas dushiai ir kunui (tarkim vytas) yra siaip uzdaras zmogus, bet jau i tuso gala, visiems benusibaigiant staiga pradejo energingai atvirautis ir mes radom labai daug panasumu, pvz., kad abu valgom zuvies akis (tik jis rukytas, o as keptas, kokia romantika... :)) ir kitokiu bendrumu.. mane suzavejo, na gi buna taip, bet pradejo grauzti sazine kad taip negalima, nes linas salia sedi taigi reikejo stabdyti bendravima..
o kas gi supaisys ir supras to zydincio tai silto tai salto pavasario hormonines sapaliones.. o dar apie mane ydu horoskope sakoma kad visikai nekontroliuoju savo emociju protu, taigi tuo reiketu pasinaudoti. pavasaris ir pasinaudojo, o as perskaiciusi sias savo horoskopines ydas bet kokiems nelogiskiems, neishtikimiems ar neitin saziningiems veiksmams randu pasiteisinima: uzsidega lempute "tu gi nesiparink, tu savo emociju protu vistiek nesukontroliuosi, tai ir daryk ka jauti".
taigi as pradejau svajoti ir mastyti, kad jeigu zmones labai gerai sutaria dvasiskai, tai gal turetu ir gerai sutarti kuniskai? ta mintis ir dar pavasari pradejo neduoti man ramybes, taigi pradejau kviestis vyta i kina, bet kad nebutu taip akivaizdziai pasiemiau ir drauge, sakykim vaida. mes paziurejom kazkoki neitin idomu 60uju filma ir poto nuvarem pas mane brendzio gerti ir vel kaip visada man paradoksas atsitiko - pasiemiau drauge ir jie ten prisigere graibytis pradejo, tai visai susinervinau. apsiverkiau kaip tikra boba, o jie beguosdami dar labiau susibendravo ir tada gulejau visa laika trise lovoje ir girdejau, klausiausi kas gi ten vyksta, liudedama is nusivylimo. kita diena vel buvom kine ir jie sedejo salia tai man is pavydo susuko vidurius, na bet nieko, atkentejau prisimindama kad as gi visdelto draugauju su linu ir man sitos mintys turetu buti svetimos.
taciau ranku nenuleidau. cia buvo koncas tas no means no (ir reikejo prie kolonkes stoveti, poto vien ausis ilgokai neveike), stiprokai grojai vyrai, stiprokai.. publika irgi atsakanciai selo. tada mes ten buvom kartu ir poto nuvarem i svecius pas draugus, jis paliko dvirati pas mane ir nusprendem poto kad jis jau per girtas trenktis is centro namo ir pasiliko pas mane.. gal kokia pora valandu dalinomes muzikiniais bendrumais aciu dievui kaimynams neateinant, poto truputi padiskutavom apie lina, bet as pasakiau kad supratimas yra supratimas, ir vienus zmones supranti ir prisitaikai, kitus zmones tiesiog supranti kaip pati save, nebijai nieko pasakyti, kad ir visiskos nesamones, o prie tu kur prisitaikai turi pagalvoti ir kurti bendra supratima.
tai paskui jis mane guode del mokslu, taigis as ne pirma pradejaU ir siap galvojau kad viska as cia sukontroliuosiu, tik paskui prisiminiau kad mano emocijos gi protu nesukontroliuojams, kaip sakant prisiminiau kai jau buvo gerokai per velu :) ir ishskridau, nezinau ar abu ishskridom bet as tai tikrai ishskridau iki pat ryto kazkur.. nezinau kdel taip gavosi bet suderinamumas ne tik pasirodo kalboje, vajei. kaip ant ratu kokiu tirpau.
nezinau, liksim mes tokie pusiau ant pokalbio ir manau ramiai tesiu savo santykius su linu. ir bus tvarka mano bardakiniame gyvenime.

Comments

sveikinu istojus i poligamu kluba! ;)
tarp kitko man irgi zuvu akys patinka ;))))))))))