« Negalvok negerai! | Main | Is pradziu nebuvo ... »

TV mirtis

Sestadienio ryta paemiau i rankas distancinio valdymo pulteli.
Buvau bespaudzias mygtuka "ON".
Sirdyje nutiko ramybe ir as nuejau i virtuve.
Issirinkau didziausia peili ir labai nepiktai (tiksliau draugiskai) nupjoviau kabelines tv laida savo kambaryje.
Tai labai neskausmingas zingsnis mano programu tiekejui Cgates, bet tai didis zingsnis man, kuriam ruosiausi ilgus metus.
Sekmadieni atejau i darba ir sukuriau trumpametrazini filmuka "OFF"
...o juk buciau ziurejes telika...

ir kanifolija man siuo metu labiau primena jura ;)

Comments

Kvailystė... Kam pjauti?

bleeet, gobbitai, o nx kašį žiūrėt gali paaiškint? kad visiems prasminga atrodytų? by tik prisipist. čia žmogui "Sirdyje nutiko ramybe", o jis apie kabelį.

gobbitas yra didis kūrėjas skaudžiai išgyvenantis betkokį betko naikinimą. ypatingai demokratinės visuomenės ir kapitalizmo vertybių ;)

taip lengvai neapmulkinsi :) du klausimai:
su kabeliu ar be, tam tiekejui vis dar moki pinigus?
ar yra kitu kabeliu kituose kambariuose su kitais televizoriais?

ve: aš neprisipisinėju. Tiesiog tai man pasirodė visiškai beprasmis ir kvailas dalykas, todėl ir parašiau. Ir tikrai užpisa mane tokie "ramybės nutikimai", po kurių padaroma neva kažkas gero, sunaikinamas "blogio šaltinis" ir panašiai. Valai pasaulį nuo "purvo"? Pradėk nuo savo vidaus.

Mere: kodėl skaudžiai išgyvenantis? Tik manau, kad jei kažkas trukdo gyventi, OK, atsikratyk juom, jei jau valios neužtenka atsispirti, kaip kad teliko atveju. Tik kam _pjauti_? Kodėl negalima tiesiog parduoti/išmesti/padovanoti to nelemto teliko? Bet ne, ble, revoliušan, punk's not dead, killkillkill, žiūrėk, ką aš darau KAPITALIZMO produktui, haha! Pf...

gbt, esi pritvinkęs išankstinių nuostatų iki bjaurumo.
taigi smagu pjaustyti.

opit: Vat būtų labai įdomu pasižiūrėti, pas ką daugiau tų išankstinių nuostatų :)

heh, čia mudu užsiiminėjam aukštuoju pilotažu - turim išankstinių nuostatų apie kito išankstines nuostatas, ne karto gyvai nesišnekėję. komunikacija, blyn :)

gbt: skubotos išvados, ypač atsakyme p. Raili :)

taip pat, visai įmanoma, kad pjauti buvo pasirinkta todėl, kad tai veixmas ryžtingas, staigus ir su akivaizdžiom pasekmėm. nuosaikesnis žmogus, toks kaip jūs (spėju) arba aš, tai vertintų kaip bereikalingą maivymąsi, tai yra neigiamai. nes maivytis -- chuinia, sutikit, kolega. :) anyway, jei kas nors nori maivytis, niekados nematau problemų, ypač jei nusikerta *savo* teliko koaksialą ar persiveria *savo* bybį ar ant *savo* galvos nešioja apyilgius geltonus plaukus kaip paskutinis lochas (IMHO!). :) ne tai juk esmė, ir apskritai, ir šitam pranešime. esmė -- smagu be teliko. ypač pereinamajame laikotarpyje, kai supranti, kiek laiko/dėmesio/smegenų jis nuėda. capito?

pjaut gal visai ir gudru, koks tai tikras unikumas. ale jei nori pritapt prie postmoderniu laiku reikia pjaut ne kabeline o teliko maitinimo drata. taip siulau kita kart ir daryt.

o tai neprasciau butu buve atjungti?;]

tada stovi klastingas žilas diedas su violetiniu cilindru ant galvos, rodo į tave pirštu ir žemu balsu klausia: o ką tu padarei dėl savo teliko?

opit: tai einam kada nors alaus :)

ve: nu čia truputį įdomiai išeina - deklaruojat visi apie laisvę į asmeninę nuomonę, o man išreiškus savąją (pastebėk, aš nieko neužsipuoliau, tik parašiau, ką manau apie tokį poelgį) užsipuolat :) Šiaip dėl manęs darykit, ką norit, o aš darysiu, ką noriu, tiesiog nepatinka man tuščia poza, nu nepatinka... Juk kaip dabar madinga eiti prieš viską - tas pats snobizmas, tik from the other side.

sveikinu chp, tapome kolegomis ;) me jau 4 metai be teliko, ramybė tik viduje, o iš lauko veržiasi gero gyvenimo skonio motorų gausmas...;)

Aš tai išvežiau televizorių iš kambario ir vietoj jo pastačiau muzikinį centrą. O kabelis liko paslėptas po radiatorium.