« dovanu ikanomyka | Main | DIY gidas po anarcho tapkiu pasauly »

nepabuvys bomzejeliu nebus geras skvoterelis

Ismastes kad vis delto vilnius be diy kulturos centro xrenovas kaimas o ne europinis miestas islekiau anbaikes ir anbaikes Ot~\O pasizvalgyti po apylinkes, bo anas metus stumtas variantas verkiu gatveja pasirodo uzskvotuotas estų ir galbut bus parduotas pavasarį. Pasuku palei gelezinkeli link n. vilnios. nieko gerai bet vaizdai paliubomu grazus. tiesa radau nechyla lusna visai arti vandens koloneles (7m). tik vienam kambari ygriuve lubos, o kitam berods kazkas gyvena. tada subaciaus zavodai. chujnia. i viena buvau ilindes, bet gal geriau tada jau palapine.

po to reiskia atradau nechyla nama paupio gatveja. uzkaltas, kaimynai spol. tik kai vakare su ve ilindom patikryt pamatem raudona lempute ir zaliai svieciancius mygtukus sprukom kaip zuikiai, man dar besi lankstant, kad ilipt truko kelniu saga, todel iki aftamabylio nurisnojau prisilaikytamas kelnias ;) trikampis ziedas butu spardes sikna ir juokiasis. uch.

kita vertus namas priklauso lenku org. o mes lenkiska korta turime, todel artimiausiu metu bandysime proto pisimo budu viska atlikti. arba ieskoti kito namo. arba viska iskarto.