Main | kalbet apie dabar madoje tai ir as kalbu »

ką aš ką aš? aš tai nieko

jobanas kriukas sniego tai nereikejo. ir dar prie to pačio po ilgo laiko įlipimas į troleibusą. tas rytinis kontingentas. veidai vietoj šiknų šiknos vietoj veidų. o tu dar ir moki kokį žodį kaip gražu, gerai, malonu, zajabys, achujėnai? manau kad ne. na nesvarbu.

reiškia edvuko namai. mielas rankdarbius mėgstančių žmonių būstas. prie reikalo - siuvimo mašinos. bžižu bžižu bžižu. taškas suka tas pačias naujienas - paksas stebuklų šalyje, medikai ramūs nukritusių žmonių mažai. užtat rajoninės reikšnmės keliuose susidarė sniego košelė, o kai kur provėžos. Ir dar laida apie laidotuves - kiek, kas kaip ir kada. gali netgi viską pats susirežisuoti.

pagalvojau skambant tragedy ir pužiant nechylam vėjui lėkti pelenais į kokį šiukšlyną. arba ne skambant kątarsis krist kanalizacijos šuliniu žemyn. antiek zjbs kad net ne zjbs.

leksciu maisas gatavas. spoko elegancko vėl sukakotu viesuoju transport matuot. telpa! 1-3 blogos nuotaikos naudai. bet gaunu rekt ir jauciuosi lygt sikciau visiems ant galvu visa mėnesį, bet visi arba šypsotų arba nieko nesakytų. 1-1000.

he rytas su tragedy gaila nepelenais, o kaulai ir oda šlumt žemyn iš savo antro aukšto. lipdukai nulupt nuo našyfkių - spoko gavosi. netgi gražu. tikuosi anarchiją pirks, bus ką rūkyt. o idėja ką idėja, padarysiu stedždaivingą ir vėl būsiu švarus ir pateisinsiu visas savo atributikų, propagandų, ir šiaip šiktelėjimų reikalus. ne ne apgavau. px man tas. pirma malonumai po to anarchija. nors ir ne tai. chm. šitas filosofinį klausimą svarstysiu artimiausioje filosinėje alkoholinėje asamblėjoje. jau reiktų.

amigos kaip ten tas viso gero. einu mokytis ispanų su pankais va ten tai smagu.

Comments

hi ...... i am braziliam
very cool your blog ....
i have a blog too
please www.uglyduck.blig.com.br
its about a hardcore band
the site is www.ugyduck.kit.net
thanks and good bye
my name is rafael