« Penki | Main | Pkgd »

Mekasduo/2O/OO "The Proctolog Tour" Review

◄ Susikrovėm dėlionę busiko bagažinėj ir patraukėm į »tašką B», Labdarių gatvėje. Nudžiugom išvydę pakeltą shlagbaum ir įsukom į kiemą. Pasikviečiam chebrytę iš vidaus padėti susinešti. Viens du ir dalykai, reikalingi šiek tiek patriukšmauti, jau viduje. Mano pamėgta valgykla patapo jaukia koncerto sale. Neskubėdami susistatom dėlionę ant kilimo, taip pat neskubėdami renkasi muzikantai, draugai, pažįstami ir nepažįstami žmonės. Grojam pirmi.
◄ »»Neįmanoma nesidžiaugti»Matant tiek akių priešais»Iš viršaus žiūrinčių»»
Senai negrojau šitiem žmonėm. To neplanavau, bet papasakojau apie pirštų skaičiavimą. Taip, aš skaičiuoju pirštus (drumroll, please). Tada sugrojam viską kas buvo likę ir ką vadinu »kūriniais». Dar pakartojam »five».
◄ Ačiū chebrytei, jūs mum geriausi! Tik liūdna, kad nebebus šios valgyklos šioje vietoje. Itin jauki atmosfera, pokalbiai prie maisto ir pasedėjimai ant laiptelio kieme. Mmmmmm...
◄ Po mūsų groja »Banda Dzeta». Man sunku apsakyti kaip džiaugiuosi, jog mūsų krašte žmonės groją šią balkan-power muziką.
◄ Muzikiniais džiaugsmais, verbaliniais metodais, dalinuosi su draugais kieme. Nei iš šio nei iš to pasidaliname įspūdžiais iš vizitų poliklinikose. Good times. Wish you was there.
◄ Koncertas baigiasi ir į kiemą išvirsta žmonių banga. Smagi grūstis prie laiptų, susinešam dėlionę atgal į bagažinę (vėl gi didelis ačiū chebrytei). Back on the road again!!!
◄ Kelionė iki sattos, taško C, neprailgsta. Ačiū vietinei chebrytei už pagalbą su dėlione. Satta kiekvieną sykį stebina. Kiek beužeičiau paskutiniu metu vis kitaip vidus susitatytas. Tad nieko nelaukdami susistatom ir mes. Čia į renginį buvo pažvelgta »šiek tiek» rimčiau, ir buvo daug mikrofonų, garso patikros, garso, vietos, o su tuo ir papildomų »parkučių». Raumuo nebetoks atleistas kaip »taške B», ir teko pasinaudoti atlikėjo privilegija į tekilą sau, o alų draugui ir sau (:)). Stalo futbolą tą vakarą valdė jungtinė proktologų ir urologų komanda. Šešios laimėtos partijos iš septynių. Valio valio valio. Fone buvo bebaigiąs »čiūvakas su gitara».
◄ »»Žmonių atėjo»Kas pasiliko»Kas išėjo»O Mekasduo parūkė ir pradėjo»»
Pradžia priminė, kiek įmanoma prisiminti, FiDi. To pasekoje mechaniškai, bet ne techniškai, grojam ką turim. Buvo gerų taškų, buvo blogų taškų. Daugiau komentarų iš salės, prašau (:)). Trumpai ir ne tiap aiškiai. Kartėlį padeda nuplauti tekila ir chebryte prie scenos, laukianti kada bus ką nešti. Ačiū jums, mes jums geriausi! Dar alaus ir (drumroll) romo!
◄ Grįžtam į tašką A. Paskutinis padėkojimas chebrytei už sunešimą. Kolega pametėja iki kemi, taško A1, ten sutvarkau alaus likutį. Žvelgių į apskritą, per plonus debesis šviečiantį ir ranka man mojantį mėnulį, prisijungiu prie jo su priešmieginiu. Tai bent vakarėlis, įtaikau raktą į spyną ir įsiraitau lovoje.
☺ Ačiū tiem, kurie išklausė, juokėsi ir bendravo!

About

This page contains a single entry from the blog posted on April 29, 2010 3:19 PM.

The previous post in this blog was Penki.

The next post in this blog is Pkgd.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35