« Autostopas. | Main | Tikrumas. »

Pasitenkinimas!

Noriu parašyti daug, bet niekas tiek neskaitys (tokia pradžia tikrai nesiekiu susidomėjimo apie ką čia bus) tiek, kaip rodo praktika. Tai sau matyt.

Sekasi gerai. Klaustukas virš galvos, ar būti jaunam ar ne. Matyt būti. Čia apie persikraustymą. Bet reik daugiau sužinot.

Diena tokia kaip ir prapista, bet gerai. Daug mąsčiau. Tikrai savaitgalį gerai pailsėjau. Visiškas čilautas. Telefonas išsikrovė, tai iš pradžių buvo parkė dėl laiko supratimo, paskui buvo visiškai pochui ir tik kartais paklausdavau ko nors. Daug prisiminimų, pamąstymų. Paskui padėjimas tai į stalčių ir paslėpimas giliai. Ir kažkaip atsišviežinau iš vidaus. Tikrai, dabar galiu sakyti, kad viskas gerai. Kažkaip skamba tik gal emovai. Bet "still hater for life" :))

Vakare nešėm butelius į maksimą. Ir man patiko eit su bonkėm. Ir ne pirmą sykį. Prieš tai vėliku vežiau, o dar prieš tai su Alviu nešėm iki 'IKI" kur prie cirkvarpio. Cvirkparkio. Paskui eit namo bevalgant ledus. Kepėm picą. Gabija matyt ir vėl padarė didžiausią darbą, aš tik sūrį sutarkavau ir pomidorus supjausčiau. Vėl pica padalinta į dalis. Man be mėsos. Juokingai dalinasi. Juokingas mėsos nevalgymas.

Dabar keletą valandų gūglinu, vikipedinu ir panašiai. Kažko vikipedinau apie aliaską. Pagalvojau kad ten išvažiuot būt zeba, kai viskas pasibaigs. Gamta, daunai, meškos. Paskui nusivikipedinau iki havajų, kur gal šiaip nuvykčiau pažiūrėt, bet gal ne. Tada apie daug diskusijų sukėlusią, berods per kupoles pradėtą, Bekerio pasakojimą apie tai kaip jis sužinojo apie "didelį plastiko telkinį, sulig žemynu". Aš užskaičiau. Buvo daug skeptikų. Paskui prigūglino kažkas ir sako "nu yra ten ramiąjam vandenyne kažkokia chuinia plastiko, kur šikna visiška". O aš šiandien. Vikipedija rašo nedaug. Tada, matyt kažkokiam užsieniniame "delfyje po dešimt metų" (pagal tai "kokios naujos" žinios pateikiamos) atradau 1+1=2 straipsnį. Iš to sekė ta lygybė. Vienas ilgas. Ar kurie ankčiau čia atsirado... Na tiek to. Perskaitykit, kas netingit. Aš kadangi ryt neanksti keliuosi, tai galiu naktinėt. Šiaip man patiko. Vienas straipsnis toks "straight" kitas labiau analizuojantis. Tai sumaniau, kad varysiu kur arčiau tos plastiko jūros. Bet rimtai, kiek čia kainuotų? Parduočiau būgnus, kompą, iron maiden plokštelę, gal nors kiek nukeliaučiau. O ko? O pažiūrėt nuo ko mes dvesiam. Patys save užkasam savo pagamintam šūde. Jo, globalios problemos čiulpia, bet bent man, įdomu sužinot kas čia man čiulpia, ar tiksliau, kam aš čiulpiu. Plastikui! Visagalis. Nepapisi. Ta proga mikliai pakeičiau savo parašą forume. Pats sau parašiau žinutę nukeliavęs atgal laiku. Nieko asmeniško.

Tai va, pyzdą mum. Taipogi, valgant picą ir besiklausant muzikos (The Skatalites, Freedom Sounds albumas), išgirdau keistus garsus. Pritildžiau muziką, nustojau kramtyt. Iš už lango pradėjo klykt moteris. Ausutės pradėjo karpyt tik, WTF? Priėjau, pradėjau intensyviau klausyt. Pirma mintis - kieme žagina mergą. Bet girdėjosi tik moteriški "aaaaaaaa, uuuuuuuu, eeeeeeeee". Nu rimtai su kažkuo santykiauja. Susisukau parūkyt ir nustojo. Nuėjęs į virtuvę, papasakojau Alviui. Nepamenu ką sakė. Raminamųjų prieš valandą buvau įpisęs. Paskui, apie pusę dviejų vėl pradėjo. Vėl užsirūkiau ir juokiausi. Vadinasi nežagino. Kaimynai...

Ryt gaminsiu bulvių pirštelius su sūriu. Trečiadienį gal per radijų kalbėsim su Mic, o gal aš nekalbėsiu, o gal kas kitas kalbės. Nesupratau šiek tiek. Ketvirtadienį pasigrot reiks. Galbūt penktadienį K.A.N.G. koncertas @ 1120. Po jo, jei bus, vėl į Sodybą atsipist nuo visko. Savaitės planai...

(nesuprantu, kodėl entry date rašo 2008-07-15 01:35:16, kompas rodo 02:31. Na tiek to)

Comments (2)

opit:

manau, entry date sistema pasiima tada, kai tu paspaudi "new entry" - o ne kai išsaugai. reiškia, visi dabar žino, kad tu valandą stenėjai šitą įrašą :)

About

This page contains a single entry from the blog posted on July 15, 2008 1:35 AM.

The previous post in this blog was Autostopas..

The next post in this blog is Tikrumas..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35