November 28, 2005

reziume

kaunas - traukinys, ji, dr.green+lagamino turinys koncertas, daug jaunu kunu, julius-lukas-alexas ir ju veikla, seni 'nauji' pazistami, skanus laikas su greit suveiktais selenu-soju-avizu kotletais ir multikais 'lava-lava' bei 'jiozhyk v tumane', isdavikiskas miego artumas, traukinys.

[20 min. pauze]

minskas - traukinys, ji, draugai, metro, Gendernyj Marsrut, draugai, solidarumo su Timuru koncertas, draugai, AortA, AppleShout, 8Hz (!!!), pozityvumas, xzajacx su dezute FoodNotBombs akcijai (jau pusmeti daro, daugiau nei 25 kartus!), metro, 'shto? gde? kogda?' versus maisto gaminimas, Lenos piesiniai, miegas iki pietu, pasivaiksciojimas per plaukianti Minska, ant sono besiilsincio goblino konstravimas is iki-pirma-lietines medziagos, romovaja baba, draugai, apsikabinimai, iki! ji, pokalbiai apie, apie andriu - duzau pirma karta, nuejau saldyt veido sniegu kazkurioj pakeleivingoj stotelej, nenorejo ileist atgal i vidu, apie maloniu ir nemaloniu dalyku atskirimo klausima (darbo ir poilsio) - suduzau antra karta, taciau ir vel kazko is to pramokau, tai puiku, reikia grudintis, kad neduztum, kito kelio nera!

[kelias nuo stoties iki namu, keistas jausmas taip greit atsidurus ir vel ten pat - pasak irmos ir fizikos - 'poslinkis ligus nuliui']

vilnius - tuscias butas, isprotejes nuo bado katinas, prisikes kur reikia ir kur nereikia, indu pilna kriaukle, vonioj puvantys Pauliaus drabuziai, kambary palikta sviesa ir betvarke, jokio rastelio. skambinam Emilei, neatsako, per sms suzinom, kad ligoninej, skambinam Peckai, neatsako. is ryto dar gaunu Emiles palatos numeri, dar pamatau Pecka, kuriam poxui, dar perskaitau sita ir nieko nenoriu.

reziume - nors negrizk. 250 litu anyone?


...bet liko kulturnamio kinai, 7dienio futbolas, abipusis stropumo pasizadejimas ir ji. gal viskas ne taip ir blogai. gal viskas tiesiog nuostabu.

Posted by xdirtx at November 28, 2005 02:38 PM
Comments

Brr..kažkokios depresijos gaidelė jaučiasi..Vyk ją šalin, brolyti..

Posted by: J. at November 28, 2005 03:48 PM

pasidomek Emile, kas per kadras ji - apsimeta, kad jai galvoj skyle... ten zmogus - vaiksciojantis briedas:( labai gaila, kad ir jus kentesit nuo jos...

Posted by: nu nu at November 28, 2005 07:29 PM

kas tu ir kodel taip sneki?

Posted by: xdirtx at November 30, 2005 09:27 PM
Post a comment









Remember personal info?