September 28, 2005

vakaro arbata

as turiu medaus. dar siek tiek zoleliu kazkokiu. ir cukraus turiu i valias.
Andrius turi pyrago.
bet neturiu arbatos, sausainiu, vynuogiu.
tad pasirupinkit ;))

ateikit 8a - jus pasitiks melynu akiu sviesiaplauke isskiesta sypsena, soksianti sivakar striptiza!

Posted by xdirtx at September 28, 2005 03:08 PM
Comments

cia biski klausimas iskilo. taigi medus neveganiskas dalykas - biciu maistelis.

e.

Posted by: elena at September 28, 2005 10:45 PM

vakaro liudesys, bl.kodel?man?

Posted by: as at September 28, 2005 11:32 PM

elena:
as valgau medu. galvojau, galvojau ir sugalvojau, kad valgau. ypac kai jis Pauliaus ;)
dar as valgau tai kas ne vegan, kai randu tai siuksliu konteineryje/nupizdinu parduotuvej/gaunu dovanu (visais siais atvejais tai dazniausiai buna saldumynai, konkreciau - sokoladas).
kitais atzvilgiais esu tikru tikriausias VEGAN POWERis ;)
offtopic: pirma kart uzsiparinau del medaus pries du metus, kai Hero Dishonest vokalistas pasake, jog yra veganas 8is metus, bet valgo medu. mes (as ir draugai) nevalgem medaus, nes jo nebuvo po ranka ir zinojom, kad jo nevalgo del kazkokiu tai priezasciu (Tomas sake 'as ir taip jo nemegstu'). tai nevalgem, po metu Markai skaudejo gerkle, jis pasidare arbatos su mamos duotu medum, as dar kart uzsiparinau. po metu atvare Paulius su medaus bonke, as uzsiparinau, ir supratau, kad as valgau medu.
offtopic2: panasus jausmas kaip su cukraus nevalgymu, ant kurio buvom uzsiparine trumpai, taciau susidure su klaike realybe, kurioj cukrus yra praktiskai visur, kaip ir kitos gyvunu dalys (masinu padangose - kaulu medziaga, foto juosteleje - kazkokiu moliusku dalys, muilas - gyvuliski riebalai, etc., etc...), tai skaudziai atsipeikeje toliau vartojom cukru.
offtopic3: nesuprask, kad tai poziuris 'bandziau nevalgyt as medaus, bet viena kart neiskentejau, ir nuo to laiko - valgau', atvirskciai toks poziuris man visada kele nepasitikejima ir nuostaba - gautusi, kad zmogus varzo save, prisilaikydamas vienos ar kitos etiketes, ir karta prarades 'edge' (snekant sXe terminais), jis jau ju nesilaiko. man labiausiai garbinga atrodo bandyt tai suderint su savo gyvenimo budu ir kur gali, daryt kazka geriau, daryt maziau zalos aplinkai, etc. t.y. man butu dziugu ne tik jei zmones taptu veganai, bet ir jei jie tiesiog maziau pradetu valgyti tos mesos ir siaip atsirinkt labiau ir pagalvot. 'animal friendly-ok'//'animal tested-fuck off' :)
offtopic4: konkreciai as del konkreciai medaus - valgau nes skanu, dar cia drauge uzparino, kad sveika + tikrai nesu isitikines del tokio veiksmumo didelio blogumo. ta prasme, viena vertus, suvokiu, kad bendrai as priestarauju gamtos desniams valgydamas biciu medu (nors kai kurie ir su tuo nesutiktu, nu ir eina jie...;), taciau kita vartus nesu atkapstes svariu argumentu pries tai - jei ir rasdavau kazka, tai kazkaip miglotai, dazniausiai apeliuojant i ta pirma dalyka, kas nevisai itikina manes, nekalbant apie zmogu-ne veg'a.
offtopic5: as noreciau ir vel jo nevalgyt, ir nevalgysiu (+ matai kiek zodziu prikakojau - reiskia opi man tema ;) - tiesiog reikia ir tokiu vat klausimu ir zodziu, kaip tavo. aciu! tikrai!
p.s. kazkada vis ruosiuosi surasyt bloga apie 'direct action' zodine prasme [t.y. paprasciausia kritika, tikriausiai, kam cia issipisinet] svarba!
iki!

irma:
kaip sakiau - repetition is failure.
kaip sakiau2, 5dieni atvaro Lena is Minsko ir Drummeris is Klaipedos, tai eisim i ta Markuciu vieta, be abejoniu, ar ne? ;)

Posted by: xdirtx at September 29, 2005 04:52 PM

?Meduje yra žmogaus organizmui reikalingų mineralinių medžiagų: geležies, kalio, kalcio, magnio, natrio, vitaminų BI; B2, Bfi, C, PP ir pantoteno rūgšties." - kaip ir minėjau, geras dalykas. kita vertus -
"Vitaminų kiekis yra per mažas, kad galėtų patenkinti žmogaus organizmo poreikius. Tą patį galima pasakyti ir apie azotines medžiagas. Jų meduje yra tik apie 0,3 proc. Iš
aminorūgščių meduje yra tik fenilalanino ir prolino, o kitų tik pėdsakai. Taigi medus iš esmės nėra nei mineralinių medžiagų, nei vitaminų, nei baltymų šaltinis. Medus visų pirma yra gana didelio kaloringumo angliavandenių šaltinis. Be to meduje yra fermentų, fitoncidų, kai kurių hormonų, baktericidinių ir aromatinių medžiagų." pasirodo, kiek pervertinau. bet vistiek jis neregėtas gardėsis, tad į sveikatą ;).
penktadienis miglotas ir apkrautas, bent jau vakaras, tad paškrabyk iš anksto, kad žinočiau.

Posted by: aš at September 29, 2005 08:55 PM

5 dienio naktį sako lis

Posted by: spamyourhead at September 30, 2005 12:50 AM
Post a comment









Remember personal info?