September 02, 2005

a.c.a.b.

arba keturios istorijos apie mentus per viena diena.

A.
apie 7 vakaro mano draugelis pamyzo uz krumu netoli VU Zurnalistikos Fako. ji pagavo mentai. isodino i busika. sake vez nuovadon, nes vietoj surasyt protokolo negali. bet nevaziavo. matyt dar lauke. i klausima 'o kur siaip jau myzt? tuliku tai nera niekur' atsakymas 'i kelnes'. drauga isveze. klause 'ar nemegsti bananu?'. sudare nuovadoj protokola. ryt administracinis teismas. bauda.
[idomu kur jie patys myza? 'i kelnes'? kencia iki kol bus nuovadoj? ar jie apskritai nemyza?]

C.
cia pat ant kampo dvi kameros. viena apvali, kita paprasta. stebi. mus. kad nemyztume.
[po kamerom du lapai: 1. 'smile and behave well. you are being monitoring and guarded by a police forces' ar pan., 2. 'didys brolis stebi tave' ir rodomasis pirstas i virsu.]

A.
ar pykti ant 'zaliuku', ar dziaugtis plakatais? visa koncerta negalejau nuspresti. o pakeliui namo vel tas pats jaunas naciukas. greitai su mergina. ant krutines nasyvke 'a.c.a.b.'
[mintys: 1. gal per tai-nemeile mentams-galima rasti bendra kalba? 2. kurio bybio remi 'brudus', pirkdamas musu nasyvkes, supistas beranki naci?]

B.
budele, kuri jau keli menesiai stovejo vienisa ir lauke mano seniai pasizadeto padaryt trafareto su mento figura ir kraujo klanu po ja, dingo. ja pagaliau isveze.
[o as vakar pradejau iskirpinet trafareta. nesiseka.]

p.s. jeigu anksciau 'policijos problema' labai kniso mano teorinius isvedziojimus, tai dabar neknisa del asmenines ir kitu patirties bei del to, kad tai viso labo teorija.

Posted by xdirtx at September 2, 2005 10:34 PM
Comments

когда я сцал в чужих подъездах, то думал о людях, которые сцут в моём: "как трудно тем кто не сцыт в чужих подъездах понять тех, кто сцыт".

Posted by: Loading at September 2, 2005 11:18 PM

rugsejo 1d. taip pat pariso Regi, o tuo metu marozai pyzdino keleta musiskiu. vat tau ir teisybe, gaudo myzancius (+ protokole buvo parasyta, kad netoliese buvo atidarytas viesasis tualetas, kas aisku grynas melas), o ne smurtaujancius :( isties liudna.
del acab tai jo, neretai pas nazi tokia nashyvke pamatysi, ypatingai klp. tik nesuprantu kam tau su juo bendros kalbos ieskot. tiesiog man rods bergzdzias cia reikalas - nerasi.

Posted by: elena at September 3, 2005 08:53 AM

bet kas bjauriausia, tai viešai gert (plačiaja prasme, ne girtuokliaut) yra visiškai normalu. ant kiekvieno kampo stovi kioskelis su gėrimais, o štai jau nusimyšt - negražu/nepadoru/etc. juk tai lygiai toks pats fiziologinis veiksmas kaip gėrimas. negersi, nemyši - padvėsi. gersi, nemyši - susirgsi, pirksi vaistus, korporacijom suneši dar vieną milijoną. logiška.

Posted by: Merė Raili at September 3, 2005 11:38 AM

o ką reiškia a.c.a.b. ?

Posted by: kliuksi at September 3, 2005 02:30 PM

http://en.wikipedia.org/wiki/ACAB

Posted by: Tomas at September 3, 2005 03:23 PM
Post a comment









Remember personal info?