September 01, 2005

filologes, ginn zinas, jaunasis nacis, maistas, malonios smulkmenos, miegas.

as trecia karta praleidau 1kursiu stovykla, todel labai nudziugau suzinojes, kad siandien bus susitikimas VU filologijos pirmakursiu. 19.00 prie centriniu rumu. na ka laikas ejo ir teko eiti.
ispurskiau buta SUPER COBRA ATTACK (skruzdes fuck off!) ir pasiemes kartu prisiplakusi Pauliu, nuejau i susitikima.
susitikime buvo kruva merginu (is 31 mano grupiok[i]u - 5 vaikinai + dalins perpus ir 4 vaikinai bus vienoj grupej, ir vienas - kitoj) - Pauliui tai teike entuziazmo ir gerojo pavydo, man - nezinojimo kaip elgtis ir kvailos sypsenos.
kai susirinko visi, mes pradejome eiti. padariau dvi nuotraukas.
is galo:
filologes.jpg
ir priekio:
filologes2.jpg

pagalvojau, kodel mergaiciu daug filologu, o berniuku daug matematiku?
dar cia pat pagalvojau, kodel Gintare drovisi imti 2 litus uz zina?
ginn zinas.jpg

juk jis darytas su meile ir galva, rankom ir prakaitu. juk jis man patinka, itikina ir net sokiruoja.
sokiruoja.jpg

o dar pastebejau, kad truksta tik veliavos ir butu puiki demonstracija - uzsienieciai pietave Stikliu restorane ir taip sedejo paspringe cepelinu, kai tokia kruva pralekem pro juos.
as tikejausi, kad mes neinau i koki nors ultra-mazorini kluba, kuriuos taip megsta studentai.
tai buvo Cili Kaimas. niekad jame nebuvau. visai graziai irengtas. kalavijai, raudonu plytu sienos, baseinas su 'Paulius sake "samai"'/'Denisas sake "osiotr"', didelis medis vidury 'kaimo'. grazu. taciau visi sie savimi patenkinti snukiai uz gretimu staliuku.. as nemegstu tokiu vietu. klubu, baru, kaviniu. nebent tai kazkaip ar bent kazkiek 'musu'. kita vertus, jie turejo juokingu meniu punktu:
dieduko guzikai.jpg

studentai pasieme alaus, po to kai kuratore, 3kurse jiems pasake 'cia nera tevu, visiem galima'. praejo kiek laiko ir kita kuratore, 3kurse, pamaciusi, kad nedaug is esanciu paeme alaus, dar karta pasake 'demesio, dabar galima visiems paimti alaus!', jau po to, kai visi isgere alu, as pastebejau ta idomia, kiek kitaip nei kitos atrodancia mergina, o Pauliu dukart demaskavo (kaip vokieciu, ir kaip skandinavu pirmakursi), uzlipo 'pagrindine' kuratore ir pristate visus kuratorius, taip pat susake rytojaus (siandienos), rugsejo 1osios programa ir pakviete vel visu alaus. nusijuokiau, bandziau paklaust, o kodel mums snekes kalba Zuokas, ir kodel jis tai darys baznycioj. pagalvojau ir apie torta, bet bijau. nenoriu trecia kart is eiles sugriauti tevu vizijas mano 'sviesios' ateities atzvilgiu. tada dar siek tiek pasedejom 'is malonumo' ir kai mane apsupo 4ios merginos, kurios kazka kaluse, juokesi ir sake ir man reikejo irgi klausti, juoktis, sakyt, atejo metas eiti namo. be to ir musu visa diena pustusciai isbuve pilvukai reikalavo revenge.
ta proga pakeliui namo uzejome i ikiuka (ta pati, kur pries kelias dienas matem visai jauna naci su 'white power' ir SS nasyvkem - nzn. kaip elgtis, 'ka su tokiais daryt'? must, kalbet, ignoruot? kita karta bandysiu kalbet. bandysiu ramiai, taikiai. is visu jegu bandysiu) paimt ko nors 'rimtai'. paemem. saldytu darzoviu, ryziu, zuvies padazo, 'tos kitos gruzinu duonos-ne lavaso', svogunu ir kt.
ateje namo, isvedinome buta, radome jau kelias valandas COBRA kvepuojanti Pecka, kuris zinojo apie tai, bet 'nejaute kvapo' ir nesiparino. tada pagaminome sita:
shit.jpg

tai mums labai patiko:
eat shit.jpg

eatshit1.jpg

eatshit2.jpg

eatshit3.jpg

eatshit4.jpg

pavalge, padejome i balkona 'likucius', kuriu buvo like daugiau nei suvalgem, paziurejome geriausius Premier Lygos golus uz 1999-2000 sezona, sudarem FC VOVA zaideju sarasa, ir tingiai sulindome i savo kambarius - Paulius prie kompo, as prie triju spalvu degtuku:
smulkmenos.jpg

smulkmena, o malonu.
bet tikrai maloni smulkmena, visa OXUENNA staigmena buvo www.hardcore.lt rasta, kad:
2005-09-02 penktadienis
PER KRYŽIŲ IR KANČIĄ TAVO [vno] death punk
GreenClub, Maironio 3 (kieme), VNO

einu mieguot, o kunas jau virpa apilepsiniais graindo priepuoliais. myliu ji, nes bent jau kol kas jame nera tiek daug taisykliu kaip kitur (arba as kol kas mazai apie ji zinau).

Posted by xdirtx at September 1, 2005 12:41 AM
Comments

agha, pkikt tai kaip tik tokiai dienai - visus užmušiu nx. tik duokit peilį.

Posted by: frau at September 1, 2005 01:20 PM

oho, koks plikis:))

Posted by: BOMZe at September 1, 2005 01:57 PM

oho, koks kliukas! ;)))))

Posted by: xdirtx at September 1, 2005 03:55 PM

nors i zmogu dabar panasus x)))))))

Posted by: dzhey at September 1, 2005 11:53 PM

tamstos bloga reiks dazniau paskaityt- blogeris kaip reikiant:)
lenkiam galva.

Posted by: pasiu at October 7, 2005 03:27 PM

Na tamsta be reikalo istrynei gudrius komentarus- ir stenogramos ir pacio nuotrauka jau puikuojasi tam tikruose portaluose. Visa kita- laiko klausimas...

Posted by: Andraika at October 8, 2005 06:07 PM
Post a comment









Remember personal info?