August 07, 2005

perkant vaikystes svajones

teko po paros darbo is karto ciuozti i gariunus, ten valanda trainiotis, po to pagaliau rast vaikystes svajone numeris vienas, sumoketi uz tai 50 litu, dar valanda trainiotis, nerasti tinkamos antros svajones, vaziuot pirma karta gyvenime i akropoli, galvojant, kad ten juk daug vaikystes svajoniu parsiduoda...
ir taip, tiesa, radau ir antra svajone. tik ilgai labai parinausi besirinkdamas tarp is pradziu 7iu, po to 5iu, po to 2ju svajoniu. viena - 50 litu, gaminta airijoje, kita 70 litu, gaminta lenkijoje. sakiau - lenkai valdo ir pritrukes pinigu (0.7 lito) dar vienai mazesnei svajoniukei uz 13 litu, nuvariau namo. o kaltas del to mano smaliziskumas - bandele su dzemu gariunuose uz 1.5 lito.

gariunai - 7dieni apsnude.
+ pirma karta gyvenime ten esu vienas - be mamos/tetos/draugu.
- aplinka siek tiek parina. keliu pasimetimo gariunuose vaikysteje kartu ivaryta baime ir nervas.

akropolis - nzn. pirma karta.
+ silta ir nera tos parkes, kaip gariunuose.
- aplinka gniuzdo savo plastiku, savo griozdiskumu ir netikrom sypsenom. tai vaikai palikti tevu 'narve', tai bendradarbes nuotrauka reklamos stende, tai buves klasiokas pilnu vezimeliu, tai Togetha Brotha SoundSystem siandienos grojimo Baltuose Drambliuose reklama per akropolio ekranus..

o dar kai akys reikia primygtinai slapint asarom, kad nesuliptu nuo skausmo, labai graziai skamba Bjork - Medulla - Ancestors. su ja ir einu miegot.

Posted by xdirtx at August 7, 2005 11:59 PM
Comments

eee.. geras, o ta tavo pirmoji svajone, tai buvo ir mano vaikystes svajone! as labai labai norejau toki turet, bet niekad ir neturejau:( bet geras geras sitas:)

Posted by: BOMZe at August 8, 2005 12:49 PM

'tai uzeik kada pazaist tanku' norejau parasyt, bet perskaiciau tavo bloga ir rasau - tai uzeik kada pargrizus pazaist! tikiuosi jis dar veiks ;)

Posted by: xdirtx at August 8, 2005 04:14 PM

aš tai prisimenu, kaip Žiežmariuose eidavom į kompiuterinę ir žiūrėdavom, kaip chebra tankučiais kala. Po to pusbrolis nusipirko "hiteksą" tai varydavom "looney tunes" ir "galaxican". po to ir man atsimenu už 150litų tėvas nupirko ir buvo ant disketės "Load runner", "Milk nuts", "Popay the sailor", dar buvo šautuvas ir reikdavo banditus šaudyt, o kai i mentą užtaikydavau, tai sakydavo "mistake" :) arbe į antis, lėkštes ir skarbonkes(ble kaip atsimenu :)) po to gimtadienio progą gavau disketę su krepšiniu, futbolu, tinkliniu, "Lunar ball", golfu, tenisu, pingpongu, beisbolu. dar būdavo, kad nuomuodavom. vienas mėgiamiausių buvo "Circus", ta fulė, kur visus spardyt galima, "Jungle Book"(šitą perėjau), dar perėjau ir apie antiną Donaldą, kažkuria dalį, ten zjb geimas. Tankučiais tai smagiausia dviese kalt, bo aš vienas toli nepraeinu.
tai kalsim, kai grįšiu.

Posted by: Paulius at August 13, 2005 09:53 PM

blet nachuj, kokį komentarą buvau parašęs ir dingo nachuj, o toks grąžus ir dingo... :[

Posted by: Paulius at August 13, 2005 10:03 PM

pasirodo nedingo. sory kad keikiausi. :*

Posted by: Paulius at August 13, 2005 10:07 PM
Post a comment









Remember personal info?